Expositie…….

Exposities…
Tot nu toe ben ik altijd naar foto-exposities geweest van andere.. Als het me lukt en het ligt op de route, want meestal ga ik dan langs tijdens een urbextrip, dan wil ik nog wel eens ff binnen gluren. Zo heb ik toch al een aantal mooie foto’s in het echt voorbij zien komen van vele urbexcollega’s 😀 .
En pasgeleden ben ik zelf ook nog eens gevraagd om een expositie bij te wonen met mijn foto’s, maar ik vind mijn foto’s daar nog niet goed genoeg voor en btw, ik loop al jaren te zeggen dat ik dat niet wil. Maar misschien ooit in de toekomst…… Wie weet…… Ik weet het zelf nog niet eens hahahaha..

Maarrrrr….. Nu doe ik thuis toch een soort van expositie hahaha.. We hebben al jaren een urbexmuur en daar hangen diverse plankjes op en daar op staan diverse lijstjes met urbexfoto’s.
Al deze foto’s zijn van Perry, toen hij nog urbexte. Behalve 1tje, die met de poppen op de stoel, omdat ik ook op de urbexmuur wou 😛 . Maar ja, hij is er nu al zo’n 2 jaar mee gestopt op die hele enkele keer dat ie eens een keertje mee gaat.
expomuur04

Zijn foto’s zijn wel mooi hoor.. Maar ja, de foto’s waren allemaal van 2011 of nog langer geleden.. En ze waren in de loop der jaren toch ook een beetje verkleurd en dat terwijl het een bijzondere donkere hoek is daaro in die gang hahaha 😀 .
En ik wou vernieuwing.. En ja, dan natuurlijk wel met mijn eigen foto’s 😀 .
Dus dat werd uitzoeken geblazen.. Welke foto’s en welke word er klein en welke word er groot en ik wilde ook heel erg graag een aluminiumfoto, want ik had op die exposities dus al een paar van zulke foto’s gezien en dat zag er zeer gelikt uit 😀 .

En zo kwam er dus eindelijk post binnen…. Na lang wachten zeg, zat hooguit een weekendje tussen, maar ja, ben soms best wat ongeduldig 😛 ..
expomuur01

Uitzoeken en bekijken of de goede foto’s binnen waren, of er geen foutjes op waren, geen beschadigingen e.d.. Dit waren eerst nog maar de 4 grote en 11 kleintjes die in de gewone lijstjes moeten.. De aluminiumfoto deed er wat langer over…… Pppppffttt…. 🙁
expomuur02 expomuur03

En wooowww.. Wat een mooie foto’s zeg. Een paar vind ik ietwat net een heel klein beetje ietsiepietsie te donker, had wat lichter gemogen, maar verders zien ze er retegaaf uit en die grote smurfenfoto is gewoon top en die van Georges vind ik helemaal geweldig en retescherp 😀 .
De donkerte komt dus ook door mijn pctje zijn we achter gekomen. Die hebben we gelijk maar ff goed afgesteld/gekalibreerd, dus voor een volgende keer moet dat goed komen 🙂 ..
expomuur05 expomuur06

En toen moest de muur dus gedaan worden.. Lijstjes er af. Plankjes afstoffen. Lijstjes poetsen.. Gelukkig kreeg ik hierbij allemaal hulp 😛 .
 expomuur08

Oude foto’s uit de lijstjes en nieuwe foto’s er weer in. Dit was ff preciezie werk, want die lijstjes hadden natuurlijk weer andere maten dan dat je de foto’s kon bestellen……… 🙁
expomuur07   expomuur11

En zo kreeg ik ook ineens op dezelfde dag dat ik de foto’s kreeg een mailtje dat de aluminiumfoto de dag er op zou komen :D.
Zo man, das snel. Stond 10 (werk)dagen voor en vrijdag hadden we alles besteld. Goede service joh 😀 .
Stond volop te stuiteren toen die pakketbezorger kwam. Eindelijk.. Een mooi plat pakketje.. Hmmm.. Snel openmaken. Doosje er af, folietjes er af, plastic hoesje er af en daar lag tie: De slaapkamer van Huize Godelieve….
Wat mooi, wat scherp, wat mooi, wel beetje donker, maar wat mooi 🙂 .. En jezus, wat koud is dat aluminiumspul hahahahah..
expomuur09

En ook daar kreeg ik natuurlijk hulp bij om die mooi op te hangen aan de muur 🙂 .
expomuur10

En toen was de muur klaar… Plankjes schoon, lijstjes die blinken en op hun plek staan.
1 grote lijst moet eigenlijk nog rechts boven in opgehangen worden…. Of zal ik gewoon nog eens een foto bestellen en die daar ophangen ???? 🙂
expomuur12

De eerste bezoekers zijn ondertussen ook al geweest 😀 . En volgens mij vonden ze het een geslaagde expo 🙂 .
expomuur13 expomuur14 expomuur15 expomuur16 expomuur17 expomuur18

En ik….??
Ik ben best wel trots op mijn urbexmuurtje 😀 .

 

Posted in Uncategorized