Pupjes kijken…


En ik ging weer eens lekker op pad. En toen vroeg mijn vriendin Patricia die normaal gesproken in Gelderland woont of ik misschien op visite kwam???
Ja ze zat gezellig in Belgie 😀 . Aan het oppassen op een stel border collies inclusief pupjes 😀 .
En ja dat leek me wel leuk. Pupjes zijn altijd leuk hahahah. En liefffff….

Dus m’n route een beetje aangepast zodat haar logeeradresje op de route kwam te liggen en zo ging ik heel vroeg in de ochtend met de auto op pad naar de 1e locatie.
En dat was een heerlijk huisje midden in de bossen. Leeg, graffiti gespoten op sommige muren e.d., maar verder was het echt een heerlijk huisje.
Veel ruimte buiten, maar ook binnen. Heerlijke uitzichten naar al dat groen om het huisje heen en dan die vogeltjes die heerlijk zaten te fluiten in de bomen. GEWELDIG 😀 .

Na zo’n uurtje hier rondgehangen te hebben op weg gegaan naar nr 2.
Een ander leuk huisje waarvan ik niet wist wat ik zou aantreffen. De gene van wie ik hem had wist ook niet precies hoe of wat, maar wist waar ik ongeveer heen ging en zei: Tis toch op je route, misschien is het wel wat, ga maar even kijken.
En ja dat deed ik dus 😀 .
Eerst kijken hoe of wat.. Ooh daar kan ik parkeren, lekker dichtbij..
Hmmm, waarom moeten die werkmannen nou net aan de overkant van het huisje gaan werken..
Ooooh, er is een wandelpad naast het huis, das handig.. En ooooh een geopend hekketje, snel achterom kijken, de mannen zijn druk bezig en floep, ik was in de tuin 🙂 .
En zo stond ik ineens binnen en keek m’n oogjes uit. Een paar kamers met wat rommel waar ik nix mee kon doen, maar toch ook een aantal kamers die er toch wel heel geweldig eruit zagen 😀 .

Nr 3 was ook een geweldig boerderijhuisje. Veel ruimte in het grote hof voor het huis. Veel grote schuren waar vroeger toch wel diverse soorten veedieren gestaan hebben. Het huisje met een paar leuke dingetjes binnen. En zelfs nog niet eens een fatsoenlijk urbexpaadje naar het terrein, maar die zelf moeten maken tussen de brandnetels en prikplanten hahaha 😀 .

Nr 4 was een huisje wat ik al jaren in m’n lijstje heb staan.. Jaren geleden al eens geweest, maar toen moest je nog ff zoeken naar een ingang. En binnen was alles donker. Echt elk rolluik was dicht voor elk raam wat je maar tegen kwam. Ik kon daar toen echt geen foto’s maken. Was niet zo goed in dat lightpainten en het was er echt pikkedonker. Ik kon er gewoon echt nix mee.. Daarna nog eens terug gaan nadat ik er weer eens foto’s van gezien had, maar ook toen was het nog steeds pikkedonker binnen.
En nu dacht ik: Ik ga nog maar eens een keertje kijken. Tis al weer ff geleden.. Dus ik kom aan en woow…. Alle rolluiken om hoog. Alle ramen en deuren ingetrapt.. En ok, het was wel al een beetje een soort van bende binnen, maar nu was het helemaal getrashed.. Zo jammer 🙁 .
Maar goed, toch nog een paar fotootjes gemaakt, want ja, had nu wel licht binnen 😛 .

En de 5e loc waren een paar leuke autootjes die tussen de boompjes verstopt staan.  Behoorlijk begroeid daar tussen in, was af en toe ff puzzelen hoe of wat.. En niet zo heel veel foto’s gemaakt eigenlijk.

En toen langs m’n vriendin. Gezellig gekletst, bakje thee gedronken en even bij de hondjes gekeken die er allemaal zijn.
Pas geboren pupjes van nog geen dag uit. Pupjes van net een weekje oud geloof ik. Pupjes die net iets van 6 weken zijn en weer een stel iets oudere. En allemaal zo liefffffff… 😀
Wou er bijna 1tje mee nemen, die kwam al gelijk naar me toe gerend toen die uit haar kenneltje mocht hahahaha.

En toen nog 2 locaties gedaan richting huis, maar die waren helaas potdicht. Ook nog een nieuwtje gevonden, maar die moet ik eens op de vroege morgen gaan checken, want nu was het wel heel erg druk in de straat. Dat heb je met dat mooie weer he 😀 .
En daarna dus weer lekker op tijd thuis. Een lekker dagje gehad.. Kijk alweer uit naar de volgende 🙂 ..

 

Posted in Uncategorized