Verdwaald…..

En ik ging weer op pad. Ik wou al een tijdje een locatie doen, maar die was wat verder rijden dan normaal.
En ik moest ook nog bedenken welke ik allemaal er nog meer bij wilde doen natuurlijk. En dan moest ik ook nog naar de reistijd kijken, want ik wou op vrijdag gaan en dan is het altijd wel wat drukker op de weg en meer kans op files e.d..
Maar goed, ik had 4 locaties op staan, waarvan 1 een checkupje was die ik in augustus 2017 gevonden had door langs te rijden, alleen toen geen tijd gehad om te checken.
En zo ging ik dus ietwat te laat m’n bedje in op de donderdagavond. Ik had behendigheid gehad met m’n 2 hondjes en was op de fiets en ben dan altijd pas tegen 10en thuis. Eventjes nakletsen met lieffie, doggies uitlaten en naar bed. Was dus tegen 11en dat ik in m’n bedje lag en gelukkig ook redelijk snel in slaap viel 🙂 .
En toen ging mijn innerlijke wekker om 1.45 uur af 🙁 .. Terwijl m’n phonewekker om 2.15 uur stond.. Aaarrggghhh.. Naja, dan er maar uit en ff op het gemakje wakker worden en rond 2.15 uur reed ik weg.

De hele weg was het heerlijk rustig. Af en toe een vrachtwagen, eens een verdwaalde personenauto, maar verder was het heerlijk stil. En net na half 5 werd het zelf al een beetje licht in de verte 😀 .
Mijn bedoeling was om rond half 6 bij de 1e locatie te zijn.. Heerlijk vroeg. En toch al redelijk licht genoeg, maar het liep toch een beetje anders dan ik dacht….
Tommy zei dat ik hier door heen moest gaan.. Dus ik doe dat.. Hmmmm, Tommy had ook al gezegd voordat we weggingen dat de locatie op een onverharde weg zou liggen…????
Hmmm kan best, kon niet op google earth goed zien wat voor weg er naast het huisje lag en streetview deed het daar niet, dus had best gekunnen. Daar dus totaal niet verder naar gekeken.. Totdat ik hier ineens reed……
Eerst werd ik een erf opgestuurd van een boerderij die gewoon bewoond was.. Euh ja, Tommy, hier kan ik echt niet verder hoor..
Dus andere route.. Ondertussen was het al wat later dan half 6 geworden en ik reed nog steeds daar door die bospaadjes heen. Was al blij dat het nog zo vroeg was en er nog geen kip wakker was, anders had ik denk ik toch wel de volle laag gekregen van sommige mensen :/ ..

En toen bedacht ik me ineens (ik werd eindelijk goed wakker) dat ik Tommy op Europa moest zetten en niet op Benelux hahahhaha 😀 .. Dat zou echt al een hele hoop schelen..
En ja hoor, toen wist ie ineens de goede weg. Eerst dat bos uitkomen en toen eindelijk weer een asfaltweggetje onder m’n wieltjes hahaha..
En gelukkig ook nog mogen genieten van diverse herten in de bossen, die mij dus raar stonden aan te kijken wat ik daar deed en mogen genieten van een mistige omgeving 😀 .

En eindelijk kwam ik bij de 1e locatie aan. En was dus ook ff vergeten dat het een vochtige nacht was geweest en het gras en onkruid stond bijna kniehoog en ja ja, had dus al gelijk natte schoenen en broekspijpen hahahha. De ingang zoeken was zo gedaan en woow, was toch wel blij dat het droog was, want anders had het toch goed gelekt van binnen.

Heb me wel ff goed vermaakt hier binnen. Al heb ik wel altijd het gevoel dat ik dingen vergeet op de foto te zetten en ja meestal pas een paar dagen later als ik foto’s van andere zie, dan denk ik shit ja zo had het ook gekunnen. Volgende keer toch eens wat meer proberen rond te kijken op meerdere manieren 😀 .
En toen op naar de volgende locatie.  Een of ander landhuisje aka hotelletje. Ik zou echt niet weten wat dit ooit geweest moet zijn. Zag er wel leuk uit in ieder geval.
Alleen voelde ik me er dus totaal niet op m’n gemak daaro. Zag dat het in sommige ruimtes er al anders uit zag als op de foto’s die ik gezien had. Zoals de grote badkuip die uit z’n hoek gesjouwd was ???? En mijn neus werkt niet zo goed, alleen als ik ergens echt precies boven op sta bij wijze van spreken en in 1 kamer rook het naar wiet, precies bij een stoel en bij een andere kamer rook het of er net iemand geplast had. Ook leek een bed beslapen te zijn, lag een kussentje op en naast het bed stond een pak sap.
Dus heb snel wat foto’s gemaakt, ben totaal het zwembadgedeelte vergeten in alle snelheid die ik deed en was blij toen ik weer in m’n vertrouwde autootje zat 🙂 .

En toen snel naar nr 3. Een huisje die al heel lang op m’n lijstje stond, maar er gewoon nog niet van gekomen was. En natuurlijk op de heenweg er heen begon het al te spetteren. Maar ik dacht: Ah tis een huisje, ik loop droog 😀 .
Totdat ik daar aan kwam. Eerst moest ik weer door hoog onkruid en gras richting het huisje lopen. Dus de sokken, schoenen, broekspijpen waren net droog en toen weer zeiknat hahahah. En het regende nog steeds, maar gelukkig heb ik een parapluutje in de auto liggen, dus die lekker gepakt en toen aan de wandel gegaan.
En toen ik aan kwam hoorde ik iets wat ik niet wilde hoorde.. Het drupte aan de binnenkant.. En bij sommige plekken kwam het echt als water uit een geopende kraan naar beneden vallen.. Aaarrrgggghhhh….
Was dus toen best wel blij dat ik m’n pluutje bij had, want die had ik binnen dus ook goed nodig hahahaha 😛 .

Maar goed, ook dit weer overleefd en toen richting loc nr 4… Een checkupje. Augustus 2017 gevonden toen ik er langs reed, maar toen had ik geen tijd om te checken en nu had ik nog tijd genoeg. Het verkeer op de wegen viel ook zowaar mee en had nog geen file gehad, dus dan maar ff gluren he 😀 .
Eenmaal aangekomen zag ik alleen maar groen.. Het bosje rondom het huisje was ondertussen al wat meer begroeider dan vorig jaar.  Blue stukje verderop geparkeerd en richting het huisje. Rolluiken toe. Deuren toe.. Maar toch hadden er al vandalen of iets dergelijks geprobeerd om binnen te komen. Een paar ramen die al kapot waren en ook alweer dicht gemaakt waren. Gelukkig was er toch nog een opening waardoor ik naar binnen kon. Eerst toch maar een paar keer HALLO geroepen, want je weet maar nooit.
Eenmaal binnen zag ik veel stof en spinrag. Eerst alle ruimtes bekeken, want ook al ligt er stof en spinrag, dan kan er nog steeds iemand wonen natuurlijk, maar voor zover ik zeg woont hier echt niemand. De enige bewoner of bewoners die hier leven zijn houtwormen, want de houten (kunst)objecten die op de salontafel lagen waren op sommige plekken omringt met zaagsel.

Posted in Uncategorized