Rescue Vlissingen 2018


En vandaag eens naar de Rescuedag in Vlissingen geweest. Is voor ons alweer een tijdje geleden dat we zoiets gezien hadden, omdat het meestal dus net buiten onze vakantie viel, maar nu was het precies in onze vakantie.
Perry had wel al gelezen dat ze wel zo’n 10.000 man zouden verwachten en aangezien wij niet echt van drukte houden waren wij er dus al ver voor dat de opening begon aanwezig 😀 .

Gelukkig maar, want toen kon ik nog een paar redelijke foto’s maken van de vele leuke vervoersmiddelen die aanwezig waren, want na de demonstratie van de hondenbrigade was het dus een drukte van jewelste en kon je nog weinig leuke foto’s maken.
Er waren echt veel auto’s. Brandweerwagens, oude, nieuwere. Ook politie. leger en ambulances. Geweldig bijna de hele Boulevard met zo veel auto’s e.d. vol te zien. En ook uit diverse landen waren er aanwezig. Echt hartstikke gaaf 😀 .

Foto’s zijn helaas genomen met m’n telefoon. We wisten niet wat voor weer het zou worden. Het was soms zo bewolkt en donker en op een gegeven moment heeft het zelfs nog gespetterd. Dus vandaar alles met de telefoon gedaan. Maar ondanks dat vind ik dat ze er toch nog redelijk er uit zijn gekomen 🙂 .

Halverwege ook nog een broodje gegeten, want Perry wilde graag de hondenbrigade bezig zien. Ik ook wel trouwens. Altijd mooi hoe die honden ingezet worden tegen criminelen 🙂 .

En toen we ons daar van om draaide toen het klaar was stonden we in een soort van file. Overal mensen. Stonden gewoon stil op de weg om alles te bekijken.. Daar zijn wij niet voor gebouwd hahaha. Dus hebben we onze scooter weer opgezocht en zijn we richting huis gegaan 😀 .
Meer foto’s hier te zien: RESCUE VLISSINGEN 2018
Veel plezier weer met kijken 😀 .