Kasteeltje….. Of toch maar een industrietje……. ?????

En toen werd ik uitgenodigd door Wijnand om weer eens met hem, Chiel en Tessa op pad te gaan. En ja daar had ik wel zin in 😀 .
Was alleen behoorlijk puzzelen waar we heen gingen….  Duitsland ?? Frankrijk ??? Gewoon Belgie ???
Verschillende routes kwamen door onze chat heen.. Ooh die is leuk.. Dat is ook leuk.. Ooh dat is weer zo ver uit elkaar ????  Kasteeltjes?? Huisjes ??? Industrie ??? Wat word het nou ??????? 😛
En ja ja, 2 dagen voordat we op pad gingen wisten we eindelijk waar we heen gingen. Naar een industrietje 😀 .
Hoe laat moeten we waar zijn ???? En ik moest dus om kwart voor 3 bij de carpool zijn.. Aaarrgghhh…
Dus de avond er voor tegen half 9 naar m’n bedje gegaan en gelukkig was ik de hele dag goed bezig geweest met werken en lopen e.d. dus ik was best wel moetjes. En viel ook zowaar binnen een half uur in slaap.
Werd alleen rond half 10 eens een keer wakker van zoonlief.. En rond 11en nog eens van manlief, maar daarna lekker doorgeslapen tot half 2 🙂 .

Op tijd bij de carpool.. Spullen overgeladen en op weg.. Was gewoon druk op de weg en dat voor 3 uur snachts.. Pppffttt.. Maar toen we eenmaal bij ons doel aan kwamen was het dan toch nog redelijk rustig, op het actief werkende bedrijf er naast na dan 😛 .
Auto geparkeerd en eerst ff kijken hoe we er in moesten komen. Overal hekken…. Jeetje zeg, 7 jaar geleden (jaja was een revisit voor me) kon je gewoon via het kapotte hek zo het terrein op komen…. Waarom moeten ze er nu weer een ander hek plaatsen joh ???
  
Maar toch nog een gaatje gevonden. Glijdend op de kont naar beneden gegleden. Kruipend onder traliewerken door en toen ook nog eens boesboes overmeesteren (7 jaar geleden was dat niet zo bebost hierzo joh)..
1e gebouw even laten doen, we gingen eerst naar het andere gebouw. En woow, die had ik 7 jaar geleden niet gedaan vanwege rondlopende security..
En terwijl we daar binnen bezig waren de komende uren is er buiten rondom ons heen alsnog eens een keer security rond gewandeld.. Gelukkig bleef tie buiten 😀 .

Maar goed. Een goed aantal uur hier bezig geweest. Ergens in de middag gingen we weer naar de auto en we hebben nog niet eens alles gehad.
Vanwege die rondlopende security het er maar niet op gewaagd om bij de andere gebouwen te gaan gluren. We komen dan wel weer eens een keertje terug 😀 .

Dus hup naar nr 2 😀 .
Dat zou een kasteeltje worden.. Maar het was al best wel laat…. De een wilde toch liever dat kasteeltje.. Ah joh, ff een uurtje daar binnen lopen en dan gaan we naar die andere..
Maar ja, wij alle 3 wisten wel hoe lang dat uurtje kan duren dan.. In ieder geval geen 60 minuten he Wijnand hahahaha 😀 .
En toen was er ook nog een plaspauze en de tijd verstreek….
 
Ok, kom op, zet die Tomtom op dat andere ding. Dat kasteeltje doen we wel een andere keer 🙂 .
En zo gingen we naar de andere… Ook iets van industrie, maar toch net een beetje anders.. Maar wel hartstikke leuk. Al vond ik het zelf soms best wel moeilijk met het licht bij de ramen en de donkere ruimtes binnen..
Maar goed, we hebben ons weer prima vermaakt en een paar uur later stonden we hier ook weer buiten 😀 .
Althans Chiel en ik, want wij waren al klaar. De rest moest nog ff een fotootje maken… Jaja.. Tig fotootjes dus 😛 .

En toen was het alweer tegen 6en… En we moesten de laatste locatie nog doen.. De MacDonalds 😛 .
Die gauw gevonden. Lekker gegeten en weer op weg naar de carpool. Daar ben ik weer netjes afgezet bij ons Barreltje (auto van zoonlief) en zijn we allemaal weer naar huis gegaan.
Was weer een geweldig leuk en lachwekkend dagje 😀 . Ook al hebben we maar 2 locaties gedaan, ik had het niet willen missen 🙂 .
Thnx weer Chiel, Wijnand en Tessa 😀 .