Bashen en crawlen

En ik heb weer eens foto’s gemaakt van wat speelgoedautootjes 😀 .
Manlief vind rc toch echt hartstikke leuk en ja, soms rijden we wel eens gewoon hier in Zeeland rond in 1 of ander bosje, maar nu was het mooi weer en onze Belgische vrienden hadden een plekje in Mechelen om te bashen (racen/springen) en te crawlen (klimmen/langzaam rijden).
Dus zo gingen we na mijn hondentraining op pad naar Mechelen om daar rondjes te gaan rijden 😛 .

Toen we aankwamen moesten we eerst ff zoeken waar de andere heren waren en dan kan het er klein zijn daar op dat terrein, het was toch ff zoeken hahaha 😀 .
Maar uiteindelijk gevonden en gelukkig hadden we de Outcast en Losi bij, want ze waren dus eerst aan het bashen met de grotere auto’s.


Daarna zijn we terug gewandeld naar de auto’s en zijn we de TRXen en Bronco’s gaan halen en zijn we daarna lekker gerelaxed gaan wandelen 😀 .
Naja, relaxed ???
Het waren nogal stevige bergen daaro die we op moesten en soms ook af natuurlijk. En met al dat zachte stuifzand moest je nog goed oppassen dat je niet naar beneden gleed.
En toen kwamen we bij een stuk en dacht Stijn, nee dat gaat niet, we gaan terug.. Maar Steve dacht daar anders over.. Kom maar hoor, hier kunnen we naar beneden 😀 .
Nou nou nou… Ik ging eerst.. Op 1 been gehurkt, andere languit naar voren, handen aan de zijkant en whoeiijjjttssss, daar gleed ik naar beneden toe. Enige wat ik had was een splintertje in m’n hand, omdat ik toch net iets te snel gleed hahaha.
Daarna kwam Perry en die dacht halverwege dat ie wel weer rechtop kon gaan staan en lopend/rennend de berg af kon wandelen, maar dat was toch net ietsjes te steil en eenmaal beneden ging tie zo snel dat ie zich maar liet vallen om te stoppen.
Dus de mannen die achter ons kwamen deden er een stukje langer over en gingen wat langzamer die berg af hahahaha 😛 .

Maar goed, dat hebben we gelukkig ook allemaal overleefd. Perry heeft wat schrammetjes op z’n arm, maar verder gelukkig nix 🙂 .
Maar je moet er wat voor over hebben om gezellig te kunnen gaan crawlen met een stel gekken he 😀 .

En zo waren we ineens 4 uur verder en was het weer tijd om richting NL te gaan rijden. Maar we hebben in ieder geval weer een leuke middag gehad.
En ik vind het altijd wel leuk als dat je ergens heen gaat zoals pretpark of iets dergelijks met iemand, kinders of wat dan ook en je bent op de terugweg en je kind of partner in dit geval valt in slaap 😀 .
Dan is de dag echt goed geweest, want was tie dat niet, dan had ik dat hele uur alleen maar gemopper gehoord 😛 .

Maar mannen en kleine jongen, bedankt weer voor de leuke en lachwekkende middag 😀 .

Voor meerdere foto’s ff op de link klikken, daar staan er weer een heleboel 😀 .
Mechelen Bash/Crawl