Kittens


En toen vroeg vriendin Annemarie of ik wat foto’s wou maken van haar mooie kittens.
Mooie grijze beestjes met grijsblauwe en grijsgroene oogjes die me soms een beetje verschrikt aan keken, maar soms ook wel weer nieuwsgierig, want ja die camera maakt toch wel rare klikgeluidjes hahaha 😀 .

Het zijn 2 jongetjes en 2 meisjes en moet zeggen dat die jongetjes er meer zin in hadden om op de foto te gaan dan de dames. 1 van de dames had er echt totaal geen zin in en wilde het liefste weer naar boven toe. Gelukkig heb ik haar nog wel bij de groepsfoto, al zie je daar ook al dat ze er niet echt zin in had 🙁 .

De 2 heren hadden er duidelijk goede zin in en waren ook zeer nieuwsgierig 😀 .
Maar voor mij was het toch nog best wel moeilijk. Ze zijn toch net iets meer beweeglijker dan honden, althans dan mijn honden hahaha. Als ik daar tegen zeg WACHT of BLIJF dan blijven die wel echt ff stil zitten (moet ik soms nog opschieten hoor, maar goed hahaha) 😛 .
Maar goed, er zijn een paar leuke fotootjes uit gekomen en vriendin is blij en ik ben dan ook blij 🙂 .

Voor meer fotootjes kan je in het foto-album kijken ** KITTENS **