Dagje France


Merk wel dat ik dit jaar best veel met andere op pad ben geweest en ook best wel redelijk wat verder dan Belgie.
Zo ook deze dag was ik weer eens met een ander op pad.. Ditmaal was het Arno weer eens 😀 .
Ik had een paar weken geleden een loc gezien die ik in 2015 al eens had gevonden, maar ja drukke baan, hoog hek en verder geen mogelijkheden om te checken, dus dan maar onthouden en vastpinnen en een andere keer eens gaan kijken 🙂 .Maar ja, aangezien die loc niet echt om de hoek ligt en ook elke keer niet op de route kwam het er maar niet van 🙁 .
En toen kwam ik er achter dat ie wel al bestond als een urbexlocatie en dat ie een naam had. Ondertussen een keer foto’s er van gezien en helaas toen ook gehoord dat ie potdicht zou zitten 🙁 . Das dan wel weer jammer..
Totdat ik er weer foto’s van zag.. En ja meestal als ik iets zie en ik wil er nog heen, dan ga ik altijd ff navragen over wat info en zo kwam het er dus op dat Arno en ik een dagje op pad gingen hahaha 😀 .
Maar goed, zo stonden we dus om 7 uur hier op de stoep.. Ja, 7 uur hahaha.. Tis al oktober he, dan is het alweer korter licht en dat was goed te merken, want om 7 uur sochtends was het dus nog goed donker.
Door en over het hek heen gewurmd/gekropen en toen op zoek naar een ingang..
Ppppffffttt, ramen zitten hoog en dicht getimmerd. Deur vol met prikkeldraad. Andere deur open, maar kwam je uit in een lege ruimte waar je verder nergens heen kon.. Maar toen zag ik nog iets.. Zullen we dit proberen ??
Dus ik eerst er door heen gekropen en gekeken of we verder konden en ja ja, ik stond toen binnen 😀 .
Snel Arno gehaald en toen maar binnen wachten op wat licht. Maar dat kon dus nog heeeeeel lang duren, want alle luiken die er in dit gebouw zaten waren wel dicht, dus elke ruimte die we tegen kwamen was dus aardedonker 🙁 .

Na een paar uurtjes toch maar eens de buitenlucht weer opgezocht en ons proberen af te vragen hoe we hier in godsnaam ongezien van het terrein konden komen ?????
Maar eigenlijk was dat gewoon een pies of keek 😛 .  Gelukkig maar 😀 .
Ondertussen was het heerlijk zonnig weer geworden. Blauw luchtje, lekker zonnetje.. En zo gingen we door naar locatie nr 2 😀 .

Een oud chateautje waar we eigenlijk totaal nix van af wisten. We reden langs en waren al blij dat het er nog stond. En nog een hele hoop onkruid en boompjes e.d. op het terrein.. Maar ook een giga groot hek er voor waar we echt niet over heen konden komen denk ik.
Dus stukje door gereden en daar lag onze uitnodiging al tegen de muur aan. Een mooie pallet.. En aan de andere kant lag er ook 1 hahahaha..
Kasteeltje was oud, klein en leeg met een paar leuke hoekjes. Toch wel blij dat ik hem eindelijk eens kan afstrepen 😀 .

En toen naar nr 3..
Ook al iets wat we niet wisten hoe of wat. Wel foto’s van gevonden met veel graffiti en ja dat kan soms ook leuk zijn he 😀 .
Dus wij er heen… Ooh shit, zal het weg zijn ????
Oooh neee daar ik zie wat.. Rij door naar daar.. OOOOOOOHHH DAAAAARRRR een groot gat in het hek, daar kunnen we al langs..
Snel geparkeerd, spullen gepakt en liepen al richting het gat totdat Arno ineens zag dat de poort een stukje verder gewoon open stond. Ok, dan nemen we gewoon de poort hahahah 😀 .
En zo waren we hier ook een paar uurtjes bezig. Groot, leeg en ja graffiti. Helaas niet meer zo mooi als die we op de foto’s gezien hadden. Waren alweer spuiters geweest die er over heen gekalkt hadden of het was al zo verweerd door de weersomstandigheden. Maar ondanks dat hebben we ons toch lekker vermaakt 😀 .

En toen was het alweer tijd om richting huis te rijden. Wat gaat zo’n dagje fun toch snel voorbij als je het naar je zin hebt he..
En Arno.. Bedankt weer voor de leuke, gezellige dag 😀 .