Dagje Duitsland

Weer eens een dagje op pad met Chiel, Wijnand en Tessa. Altijd leuk met deze mensen.
De routes veranderen echt tot op het laatste moment, want ja, er kunnen wel eens dingen veranderen kwa inkomen en dichtmaken e.d. natuurlijk he.
9 van de 10 keer kijk ik eigenlijk dan ook totaal niet op mijn Google Earth als ik met hun een tripje maak, want het verandert dus altijd en denk altijd: Ik kijk wel als we er geweest zijn en dan ga ik pas alles in m’n Google Earth zetten of bekijken.
Zo ook deze trip dus. We hadden al tig namen en linken voor geschoteld gekregen, maar dan kwamen er weer nieuwe informatietexten bij over extreme bewaking of afgebroken e.d., dus vrijdagmiddag werd de laatste dingen aan de route verandert en hier zouden we het bij houden.
Zo werd de 1e locatie dus een militair terrein en dat vind ik toch ook best wel heel erg leuk. Das meestal wel goede verval en lekker oud en afgelegen e.d..
Victoria Baracks was de naam.. Kende ik wel van naam, maar had er eigenlijk nooit foto’s van gezien. En Tessa had wel een linkje er bij gezet, maar de loc zei me op dat moment echt niet zo heel veel eigenlijk.
Dus eindelijk was het dan zo ver.. Nog 1 nachtje slapen en de route bleef gelukkig zo staan en zo stonden we dus tegen 8en bij de parkeerplaats om bij dat militair terrein te komen..
We hoorden wel al lawaai. Ze waren bomen aan het om zagen leek het wel, maar ja, zit in een bos en waar zouden ze bezig zijn.. Na een kleine wandeling zagen we dus dat ze op het terrein bezig waren. Ooh shit, ok en nu ???

We gaan er voor.. Dus wij sneaky het terrein op en met een boog om de houthakkers heen en zo stonden we bij een klein gedeelte van het militair terrein waar we een paar gebouwen zagen.
Als 1e de kerk in en die kwam me niet bekend voor.. Daarna kwamen we bij een sportcomplex en die kwam me wel een beetje bekend voor, maar dacht dus dat dat kwam door de foto’s die Tessa had door gestuurd.. Totdat ik en Chiel daarna buiten kwamen en ik een ander gebouw zag. Nu zat ik wel zo van euh dit ken ik… Maar dacht eerst dat elk militair terrein wel dit soort zelfde gebouwen kon hebben….. Toch ????
Maar nee hoor, we liepen de cinema in en ik wist het.. Hier was ik in dec 2016 al eens geweest hahahahha..
Al die shitnamen.. Gebruik gewoon dezelfde joh, raken we niet in de war ook.
Maar goed, mezelf toch nog wel goed vermaakt daar hoor 😀 .

Daarna nog een paar industrietjes bekeken. Waren maar kleintjes, dus niet zo heel veel foto’s gemaakt, maar toch nog wel een paar hele leukjes, althans vind ik dan. Het zoeken naar de ingang hoe we op het terrein moesten komen was leuker dan de locatie zelf op dat moment, al kon ik nog wel wat langer blijven daar, vond het wel interessant om ff te zoeken naar fotogenieke hoekjes, want daar moet je echt goed naar zoeken 😛 .

Daarna kwam er nog een huisje aan te pas en daar had ik ook wel goeie zin in. Auto al stukje verderop geparkeerd en we waren er daar voor al eens langs gereden om ff snel te zien hoe of wat en er waren 2 opties..
Optie 1 via buurman links, maar daar was dus de buurman aan het vegen…  My god, weet niet hoor, HET REGENT, GA NAAR BINNEN OFZO..
Optie 2 via buurvrouw rechts, maar dat was gelijk bij het open terrein van de buurvrouw die net naar buiten kwam om d’r hondje uit te laten.. En die bleef nog gezellig in de tuin staan ook..
Dus toen we langs liepen was de buurvrouw gelijk aan het praten naar ons.. En ze zei dat het eigenlijk niet mocht, maar als de deur open zou zijn zou ze nix zeggen als we naar binnen gingen. Dus wij met buurvrouw en al naar de achterkant om te laten zien dat we geen slechte bedoelingen hadden dus als de deur dicht zou zijn dan zouden we gewoon weg gaan. Maar de deur was open. Dus ze zei ok, veel plezier, ik heb nix gezien.
En zo waren we met z’n allen binnen, ik gelijk naar boven gevlogen (ik begin altijd boven als 1e omdat men altijd als er wat is, eerst beneden gaat zoeken naar onraad zeg maar) en had net 2 foto’s gemaakt en toen hoorden we ineens Hallooo.. Dus wij Halloooo terug en toen hoorden we ineens in het duits dat we naar buiten moesten komen, anders zou de politie gebeld worden..
Aaarrgggghh… Dus wij weer naar buiten.. Stond het zelfde vrouwtje, dus ik dacht al: What the fuck je zegt net dat het mag.. Maar er naast stond dus de buurman van rechts en die had alles gehoord en die was het er dus niet mee eens en eiste dat ze ons er weer uit zou halen, anders zou hij de politie bellen..
Ppppffttt.. Zeikertje.. Maar goed, wij er uit, ons verontschuldigd aan de beste man en op naar de volgende.. Toch nog maar eens een keertje terug, want wat ik zag zag er toch heel leuk uit 😀 .

En toen was het alweer tegen 3en… Het regende nog steeds.. Lekker grijs en somber buiten en aangezien het al tegen het eind van de middag was moesten we toch nog wel een beetje opschieten als we nog een locatie wilde doen. Dus nog maar een industrietje gedaan 🙂 .
Een mijnterrein met wat diverse gebouwen er op. Maar we moesten wel opletten, zeker nu aan het einde van de dag, want er zou security zijn. Dus wij ver weg geparkeerd. Iets te ver weg, want het kon toch net iets dichterbij kwamen we achter toen we aan de wandel waren hahahaha. Maar goed, ik wilde ook wandelen, dus ja dan gaan we wandelen ook hahaha. En zo kwamen we aan het terrein. Even het hekketje overmeesterd en toen de gebouwen onderzocht. Chiel en ik gingen samen en Tessa ging samen met Wijnand en zo hebben we alle gebouwen toch nog redelijk rap onderzocht en op de foto gezet 😀 .

En toen was het half 5… En het werd al goed donker. Zo jammer he.. Maar goed, weer terug naar de auto gewandeld, alles er in weer in gegooid en toen op zoek naar de echte laatste locatie.
De MacDonalds 😀 .
Waar we lekker gegeten heb en ff konden bij komen van ons dagje om daarna weer uitgerust naar de carpool te rijden om van daar uit ieder naar z’n eigen huis te laten rijden 😀 .