2020 – 2021

En toen was het alweer bijna het einde van het jaar 2020…
En wat een raar jaar was dit zeg.. Niet veel op pad geweest, want dat kon en mocht niet.. En de keren dat het wel kon zo veel mogelijk toch iets geprobeert te doen.

Heb in totaal maar 78 locaties bezocht dit jaar.. Das echt weinig voor mijn doen zeg..
Gelukkig ook wel andere dingen op de foto gezet zoals vlinders, bloemen, uilen en m’n doggies natuurlijk.

Was toch ook wel eens leuk om eens wat anders op de foto te zetten, maar je bent er zo snel mee klaar he hahaha.. Kan moeilijk een hele dag vlinders of uilen op de foto zetten hahaha.. Een urbexlocatie heeft dan nog een beetje variatie hahaha 😛 .

Al is het wel leuk om m’n doggies op de foto te zetten, want daar kan je dan nog eens een heel stuk mee wandelen en verschillende variaties in maken 😀 . Wat we dan ook goed gedaan hebben in september toen we een weekendje Luxemburg gingen doen. We waren wel blij dat dat toch wel door kon gaan gelukkig 🙂 .

Ook maar 1 x op lange trip geweest dit jaar met Chiel, Wijnand en Tessa.. Daar waren we ook wel aan toe en waren ook blij dat dat door kon gaan in augustus. We werden helemaal gek van dat thuis zitten, maar toen het licht eindelijk ff groen was hebben we het er ff goed van genomen 😛 .

En gelukkig ook nog 2 x een steampunkshootje gedaan met Linda en Ecarna wat ook hartstikke leuk was. En zeer lachwekkend hahaha.. Ondanks het rotjaar gelukkig toch nog wel een paar hele leuke momenten om op terug te kijken 😀 .

Ook nog eens geklust binnen in huis.. De slaapkamer helemaal opgeknapt en we slapen weer als een prins en prinsesje in ons nieuwe bedje.

En ja, voor de rest veel thuis blijven.. Gelukkig mocht ik dan wel blijven werken. Post en Appie en schoonmaak.. Dat zijn toch net de dingen die men dan wel nodig heeft als er iets uitbreekt van enge virussen.
En tot op heden gelukkig ook nog steeds niet ziek geweest.. Ff afkloppen, want dan zal je net zien dat ik volgende week verkouden word hahahahah..
Maar goed.. Ik wil jullie hierbij ondanks dat dit een rotjaar was toch een goed en gelukkig 2021 wensen en ik hoop echt dat die een stuk beter gaat zijn dan dit jaar.