Laatste urbex 2020 en 1e urbex 2021

Ik hoop dat iedereen ondanks de maatregelen en verbodsregels dat iedereen toch nog een leuke kerst en oud/nieuw hebben gehad.
Mijn gezinnetje en ik wel gelukkig.. Met kerst bij onze vrienden in Gelderland gaan logeren en eten. Hun waren met 3 en wij waren met 3.. En dat mocht gelukkig.
Manlief en ik sliepen in hun airbnbhuisje en zoonlief mocht bij hun zoon op de slaapkamer slapen.. Naja slapen ??? Het hele weekend gamen, eten en drinken natuurlijk hahahaha 😀 .
Maar dat weekend dus mijn laatste urbexje gedaan van dat jaar.. Naja urbex.. Het is verlaten, maar het word wel in de gaten gehouden, want het staat gewoon bij iemand op het terrein. Maar ja als je er toch in de buurt bent dan kan je net zo goed ff gaan kijken toch 😀 .

2 leuke vliegtuigjes. En wat leuke bewakingspaardjes hahaha.
Voor meer foto’s en info van de vliegtuigjes staan hier: PLANES
Maar goed.. Geweldig weekend gehad toen.. Heerlijk gegeten.. En lekker veel kadootjes weggegeven en gekregen. Eindelijk na een lange tijd weer eens een hele leuke kerst gehad 🙂 .

En dan oud en nieuw.. Gewoon thuis gevierd met manlief.. Wou eigenlijk op tijd m’n bedje in, maar moest wakker blijven van hem hahaha.. Dus eerst tussen 7 en 9 een lekkere boswandeling gedaan met de doggies die heerlijk vies van de modder thuis kwamen 😛 .
Moet wel zeggen dat het die dagen best wel rustig was met knallen. Af en toe wel eens een knal, maar normaal was het op de 31ste gewoon oorlog bij wijze van spreken.


En tussen 9 en 12 dus maar films gaan kijken en lekker bankhangen.
Om 12 uur lieffie gelukkig nieuwjaar gewenst.. Zoonlief geappt, want die hield z’n oud/nieuw ergens anders.. Ja dat heb je als je kind groter word he… En toen lekker m’n bedje in gegaan.
Er waren wel wat knallen, maar nog steeds relatief rustig vond ik. Binnen een half uur lag ik al te snurken 😀 .

En toen was het 3 januari.. Ik had de dag er voor iets gezien op facebook en dacht eigenlijk dat dat terrein al helemaal met de grond gelijk gemaakt was, maar dus niet..
Een verlaten atletiekbaantje waar je meer foto’s hier kan zien: ATLETIEKBAAN M
Heb in 2020 al eens een atletiekbaantje op de foto gezet en wist dat er niet zo heel veel te zien was, dus maar wat smurfjes mee genomen voor een shootje, die je ook kan zien in de link 😀 .