Stil….. Maar toch niet helemaal…

En toen was het een tijdje stil hier bij ons.. Naja stil… Stil kwa internet/computer enzo, want we zijn wel druk bezig geweest.
In februari is namelijk ons nieuwe pupje geboren 😀 .
Een mooie 3kleur reutje 🙂 .
Zijn naam is Taavy Osbourne of Anwamane .

Samen met nog een ander reutje en 3 teefjes zijn het een stelletje doerakken.
Maar we zijn dus vanaf februari tot begin april heen en weer gereden naar Gelderland, want de pupjes waren geboren bij mijn vriendin waar Leeya ook vandaan komt. Dus ja, we hadden een beetje weinig tijd in de weekenden om andere dingen te doen.

Het was wel mooi om te zien hoe ze groter werden. De 11e waren ze geboren. En eigenlijk was ons reutje de enigste reu en aangezien wij een reu wilden, hadden wij dus al gewoon 1e keus, want er was geen andere keus hahahaha.
Maar 2 dagen laten appte m’n vriendin me met de mededeling dat er nog een reu was. De zwartwitte.. Ze had in alle hectische bevalling ff over het hoofd gezien dat die ene een reu was hahahah.. Maar ja, toen waren wij al verkocht aan de mooie 3kleur.
De 14e hadden we eindelijk tijd om ff een dagje heen en weer te reizen en om onze nieuwe vriend in het echt te zien en wat was tie lief zeg.. En klein … En teder.. Zo breekbaar.. Maar zo lief 🙂 .

Daarna zijn we bijna elke week wel langs geweest om hem te zien en ook om de andere hondjes aan de nieuwe bewoners te laten wennen. En wat groeide hij hard in die paar weken zeg.
En met 7.5 weekjes oud mocht hij mee naar huis. We bleven dat weekend weer lekker slapen bij onze vrienden in hun airbnb en we mochten in de nachten ons nieuwe pupje mee nemen zodat hij alvast aan de bench kon wennen en aan het alleen zijn. En overdag was tie gewoon weer bij z’n zusjes en broertje 😀 .

Ondertussen is meneer al een weekje bij ons in huis en alles gaat tot nu toe goed.
We zijn al volop bezig met socialiseren. Naar de Groenrijk, naar de Intratuin, op de fiets een rondje doen, in de auto een rondje rijden.
‘s Nachts slaapt ie al lekker door en overdag gaat het ook al steeds beter in de bench. Binnen rent ie de hele boel bij elkaar en Leeya uitdagen vind ie ook geweldig.
Jory vind hem nog niet zo heel erg leuk, maar het begin is er. Ze kunnen al samen naast elkaar staan en zitten, maar spelen nog niet hoor. Maar Leeya begint nu al goed los te komen en laat hem al wat meer doen dan in het begin.
Tis een lekker ding en ja dan ben je dus wel eens ff wat extra bezig en heb je ff wat minder tijd voor andere dingen. Vandaar dus ff snel dit berichtje zodat jullie toch weten dat alles goed gaat 😀 .