Klein weekendje France

En zo ging ik weer een klein weekendje Frankrijk doen met Wijnand en Tessa.
Vrijdagochtend zouden we wegrijden om dan ergens in de middag bij de 1e locatie aan te komen. En dat gebeurde ook. Na een ritje van 7 uur kwamen we aan op de parking. Alle spullen gepakt en hup aan de wandel.
En woow, de 1e locatie lukte gewoon en wat voor 1 zeg. Dit maakte het weekend het al helemaal waard.
Na deze locatie gelijk door gereden naar het hotel om in te checken, eten te zoeken en te douchen en te slapen.


En gelukkig konden we redelijk uitslapen de volgende dag. Das wel weer het voordeel dat het later licht word sochtends.
Was alleen wel een hele creepy wandeling zeg.. We moesten door bossen en struiken heen.. Tussendoor in de bomen hoorden we uilen roepen en in de verte leek het wel of een roedel wolven ons op stonden te wachten met al dat gehuil en gejammer en geblaf.. Gelukkig bleken dat honden te zijn, maar toch hahahaha..
Helaas was de 1e locatie pot en potdicht toen we hier aan kwamen. Heel jammer, want volgens eerdere foto’s was het toch wel een hele leuke locatie. Maar helaas…
Dus hup naar de 2e.. Gelukkig kwamen we daar ook al best wel vroeg aan, want de hond van de buren was al wakker, maar de rest van de wijk gelukkig nog niet.
Jammer genoeg waren er al 2 urbexers binnen, maar die waren boven bezig, dus zo netjes als wij zijn waren we beneden maar begonnen zodat we daarna konden wisselen.
En terwijl wij beneden zo bezig waren dachten we echt van hmmm, waarom maken ze zo’n lawaai zeg. Schuiven met spullen leek het wel en weet ik veel wat.. Maar ok, zo gaat dat tegenwoordig he, dus dacht laat maar doen.
Tot ze naar beneden kwamen.. Gelijk de vraag in het engels, dus wat ze zelf nu waren weet ik niet: Jullie zijn zeker Nederlanders.. Want we hoorden jullie al van mijlenver aan komen met jullie lawaai. Die newbees uit nederland houden zich niet aan de regels en blablabla en nog meer blablabla..
Onze oren stonden te klapperen ??? Say what.. En jullie dan met jullie herrie net hier boven..
Ja dat maakt niet uit, want wij waren al binnen..
Oh, dus als je al binnen bent mag je wel herrie maken en dingen verschuiven enz…
Maar goed, babbel was dus snel klaar.. Sodemieter maar op..
En toen hun weggingen met veel kabaal en ook nog de hond van de buren weer wakker maakten zijn we boven begonnen..
Oohh.. De prothese staat er.. Hmm, maar 1tje.. Naja toch al meer dan we dachten, want we hadden gehoord dat ze beiden weg zouden zijn. Maar we hadden ook al gehoord dat er van die lui zijn die ze verstoppen..
En na een kleine zoektocht van mij vond ik de 2e. Bovenin de klerenkast verstopt. Gelukkig was Wijnand er bij, want Tessa en ik waren net te klein om die te pakken hahaha..
Maar stelletje eikels..

De rest van de dag wat fails en ook goede locaties gehad.. We hebben ons in ieder geval prima vermaakt 😀 .
En op tijd weer naar het hotel, eerst ff lekker een hete douche genomen en daar in de buurt een restaurantje opgezocht om daarna weer op tijd ons bedje in te duiken, want de dag er na zou het weer lekker vroeg worden.
We gingen Chateau de Singes doen. Was voor mij alweer de 3e x, maar de andere hadden die nog niet gedaan. Dus op naar daar… Lekker vroeg.. Fris en fruitig.. En koud.. Brrrr..
Wijnand ging eerst ff checken, want al die nieuwe sloten en brievenbus e.d. vonden we maar nix. Maar hij kwam terug en zei ja, hij is open.. Dus wij er heen..
Wijnand loopt naar binnen en ziet een sensor aan de muur hangen.. Maar die deed (nog) nix.. Hij loopt verder en toen ging het licht ineens aan.. En een alarm af…
Aaarrrgggghhhh…. En toen gingen we rennen.. Jezus.. Dat deed ik nog in m’n kinderjaren joh hahahaha.. Godsamme.. Net of m’n longen uit m’n lijf wilden springen joh..
Maar goed, na dat sprintje maar gewoon snel doorgewandeld naar de auto. Weer alles ingeladen en wegwezen.. We hebben maar niet gewacht of gekeken of er echt iemand er op af zou komen hahaha..


Daarna naar nog een locatie en daar werd de hardloopsessie van die ochtend weer zeer goed gemaakt door Wijnand, want die kijkt altijd heel goed hoe of wat met lopen en klimmen e.d. En wat doet hij.. Hij struikelt over een klein boomstronkje hahahah. En toen lag tie plat.. Gelukkig stond ie wel weer snel op, maar ja, wij hadden het helaas gezien.. Jammer genoeg niet gefilmd, maar het staat op ons netvlies gebrand hahahaha 😀 .

Daarna nog wat locaties gedaan, waaronder Chateau du Procureur.. Die stond al zo lang op mijn lijstje en eindelijk kan ik die er van afstrepen. Leeg, maar wat een heerlijk gebouw.. En er zo slecht aan toe zeg. Maar goed, we did it hahah 😀 .

En natuurlijk de allerlaatste locatie.. De MacDonalds hahahah. Lekker gegeten en toen weer richting Tessa d’r huis voor m’n auto en toen weer naar huis toe 😀 .