November 2021

Ondertussen zijn we alweer in de 11e maand van dit jaar.. Is alweer ff geleden dat ik weer eens wat getikt heb.. Ben tussendoor wel op pad geweest e.d. En tegenwoordig gaat op vrijdag ons monster Taavy wel eens mee op urbexpad 😀 . Is toch een beetje gezelschap en merk wel op dat je dan totaal niet op valt als je met een hond rondwandelt hahaha.. En hij is ook best wel een heel erg leuk fotomodel eigenlijk 🙂 .

En ook al weer bijna zo’n 2 jaar zitten we vast met dat stomme Coronavirus 🙁 .
Voor de zoveelste keer gaat m’n hondentraining niet door, door die stomme regels. En zo gaan er meerdere dingen niet door zoals horeca, uitjes e.d..
Word het ondertussen wel een beetje beu al die regels, zoals zovele andere denk ik..
Ik snap wel dat die vaccinaties er zijn, heb ze zelf ook al gehad vanwege mijn bronchitis, maar al die regels er bij. Alsof er na 5 uur savonds geen virus meer over straat gaat.. Alsof het kan klokkijken hahahaha..
En de supermarkten lopen vol met mensen.. Gevaccineerd of niet… Mondkapje of niet.. Iedereen pakt producten vast, legt het weer terug, gaan naar het volgende product enz enz enz…
Van deze griep komen we denk ik nooit meer vanaf. We moeten er mee leren leven.. Tis net als elke andere winter waar een ‘normale’ griep rond heerste, dan hield men ook gewoon rekening met elkaar en/of andere als je verkouden of grieperig was. Meeste mensen bleven toch al thuis als ze verkouden of grieperig zijn. Zijn 2 van de 10 x de diehards die gewoon door werken met een paracetamol op, zoals ik als ik eens een x ziek was, al was de laatste van mij in 2012.
Afgelopen jaar 1 x verkouden geweest die binnen 3 dagen alweer weg was, maar ja wat wil je met 2 vaccinaties en 1 griepspuit in je donder.


Maar goed, ondanks dat rare gevalletje wat nog steeds rondwaart proberen we er toch een echt positief jaar van te maken. Gelukkig kunnen manlief en ik gewoon blijven werken, maar ja zoonlief heeft hierdoor weer minder werk. En hij wilt juist ook zo graag bezig zijn, maar gelukkig gaat ie wel gewoon naar z’n vrienden, want dat hele dag thuis hangen hoeft voor mij niet. Laat hem maar lekker bezig zijn.
Manlief en ik hebben vanaf 1 januari 2021 een dagelijkse selfiefoto geplaatst op facebook.. Elke dag een selfie 😛 .. De meeste maakte manlief. Gewoon met zo’n snapchatproggie ofzoiets.. Waar je je zelf dan ziet, maar dan ineens met een kaal hoofd of met een baard of met oorbellen aan enz enz.. Was wel grappig..
We moeten nu nog 1 maandje en dan zijn we er klaar mee hahahaha..

Maar goed.. Nog een maandje.. Nog ff volhouden en dan is er weer een jaar voorbij.
Ik hoop dat iedereen er goed door heen komt.. Zonder griep, verkoudheden en enge ongelukken van al dat grote knalvuurwerk wat er tegenwoordig ook weer rondspookt. Hou rekening met de diertjes onder ons als je zo’n knaller bent.. Doe het ergens waar er niet te veel dieren lopen. Die beestjes hebben een tig x beter gehoor dan wij he.. En als het al voor ons keihard is, dan wil je niet weten wat het voor zo’n dier voor een herrie is.
Doe gewoon veilig en normaal 😀 .
Iedereen nog een fijne laatste maand van dit jaar.. Hopelijk gaan we in januari de betere kant weer op.. Positief blijven (het goede positief he) 😀 .