Januari 2022

En toen was het alweer januari.. Bijna het einde alweer van januari, gaat alweer veel te hard.. Maar ook dit jaar gaan we gewoon weer verder met leven zoals we het jaar daar voor deden..


Werken en vrije tijd.. Zo brengen wij onze dagen door 🙂 ..
Manlief werkt 5 dagen in de week, ik meestal 4. De laatste tijd probeer ik de weekenden vrij te krijgen zodat die voor ons is.. Vrijdags als lieffie nog aan het werk is doe ik lekker nog een urbexje zodat ik mijn hobby toch ook nog heb en de zaterdag/zondag is dan lekker voor ons 2en. Helaas moet ik 1 of 2 x in de maand nog wel eens werken op zaterdag, maar dat is gelukkig dan geen hele dag 😀 .

Dingen voor onszelf doen, zoals ik met urbex en manlief met z’n rc-auto’s, al doen we dat wel nog eens samen, want als hij gaat rijden kan ik meestal mee met de hond(en) en dan wandel ik gezellig mee hahaha.
Wel vind ik het nog steeds jammer dat lieffie urbexen niet meer leuk vind, maar aan de andere kant vind ik het toch ook wel lekker om soms eens alleen op pad te gaan, of in ieder geval nu dan met het monster. Gewoon lekker op het gemakje, geen gehaast en wil ik naar huis dan gaan we naar huis 😀 .
Maar tussendoor met m’n vrienden op pad gaan vind ik ook nog steeds leuk hoor.. Gelukkig het nieuwe jaar ook al dat mogen doen en samen een leuk klooster mogen bezoeken 🙂 .

Maar dit jaar dus alweer een paar leuke locjes gedaan en Taaf is ook voor de 1e x in France geweest en heeft daar z’n pootafdrukken en z’n kaka daar achtergelaten hahahaha.. Ja, we liepen door de tuin heen naar het landhuis wat we gingen bekijken en meneer trok me ineens ver het gras op.. Ja sorry vrouw, maar ik moet toch echt heeeeeel nodig.. 😀

Maar goed.. De maand is nog niet voorbij. Volgende week nog een klein urbexje doen voor de maand Januari en dan gaan we weer naar maand 2.. Vind het nou al snel gaan 🙁 ..