Weekendtrip :D

En eindelijk hadden we weer eens een weekendtripje. En ook Chiel was er bij vanuit Engeland 😀 . Werd tijd dat we weer eens met z’n 4tjes op pad gingen :).
En we gingen nu weer eens Duitsland onveilig maken. Eerst naar de carpool gereden, daar bij Tessa in gestapt en toen door naar Chiel, die ook nog ff in de auto gepropt en door naar Wijnand en daar alles in zijn auto gepropt en gaan met die banaan 😀 .
Wijnand reed de 1e 3 uurtjes.. Daarna ff plaspauze gedaan en aangezien het toch half 1 snachts en ik nog niet in Wijnands auto had gereden durfde ik dat nu wel aan.. En het ging zo lekker dat ik de komende 4 uur ben blijven zitten hahahaha.. Het laatste half uurtje mocht iemand anders rijden.

Dag 1

En rond een uurtje of 6 begon eindelijk ons echte urbextripje.. We waren bij locatie nummer 1.. En wat voor 1tje.. En leuke potterbakkerij.. Waar we er trouwens meerdere van gezien hebben dit weekend 🙂 .
De hele dag trouwens een paar hele leuke locaties gedaan. We hadden ons echt heerlijk vermaakt en na afloop waren we ook nog eens lekker dichtbij het hotel en we waren dus gewoon eens vroeg klaar hahaha.. Al is dat wel weer een nadeel, want nadat we ingecheckt hadden bij het hotel gingen we douchen en toen wachten tot 7 uur en dat duurt dan best wel lang als je al vanaf de dag er voor 4 uur sochtends wakker bent hahahaha..
Ik zat af en toe gewoon te dommelen, dus tikte in de app van gaan we nu eten, anders val ik in slaap…. Gelukkig hadden meerdere honger hahahaha 😛 .

Dag 2

En daarna heerlijk op tijd het bedje in en de volgende dag gewoon uit kunnen slapen tot 6 uur en om half 7 een ontbijtje doen in het hotel. Is echt eens totaal wat anders dan zoals we normaal deden hahaha..
De 1e locatie was trouwens Rittergut V.. Eentje die bij mij echt al jaren op staat… In 2016 stond ie al op, maar toen kwam onze auto Blue ineens om de hoek kijken en ja, een nieuwe auto EN een tripje ging helaas niet samen.. Daarna stond ie nog eens een keer op tijdens een trip, maar helaas was het toen al te laat op de dag en viel de duisternis al, dus hebben we die toen geskipt.. Dus was blij dat hij nu nummer 1 van de dag was hahaha 😀 .

Maar dag 2 was ook weer een geweldige dag met diverse leuke locaties.. Balzaaltjes, pottenbakkerijtjes, gewone fabriekjes… Gewoon weer een goede dag 😀 . En weer genoeg gelachen en bijgepraat met z’n allen 😀 .

Ook nog een autootje opgezocht. We kwamen er toch langs, dus gewoon ff checken.. En ja, hij stond.. En wat een leukje was dat zeg 😀 .

Daar moest ik echt een selfie bij maken.. Naja, Wijnand heeft de foto gemaakt.. Tig foto’s en de laatste is de leukste hahahaha 😛 .


Dag 3

Savonds weer lekker op tijd bij het hotel, gedoucht en een restaurantje gezocht en daarna weer op tijd naar bed.. En de volgende dag gewoon weer uitgeslapen tot 6 uur en een ontbijtje om 7 uur… Das echt ideaal een hotelletje nemen vlakbij de locaties die je wilt gaan doen zeg. Moeten we vaker doen 😀 .
De 1e locatie was een locatie waar ik pas al geweest was, dus heb m’n camera er alleen uit gehaald om een groepsselfie gemaakt 😛 .


De rest van de dag hebben we niet veel locaties gedaan. Het was ineens zo gauw half 4, dat het dus alweer tijd was om weer richting NL te rijden en onze eigen auto’s en huisjes op te zoeken 🙁 .. Zo’n weekendje gaat echt hartstikke rap zeg als je plezier hebt..

Maar ik kijk alweer uit naar de volgende trip.. Heb er alweer zin in 😀 .