Met de drone….

En toen was ik ff losgeslagen met de drone..
Eigenlijk moet het gewoon een beetje van me, want ik ga in Oktober met ‘t Monster en m’n BFF naar Schotland. Dus we zijn al goed aan het aftellen 😛 .


Maar goed, er staan een paar ruïnes op de lijst en aangezien het ook behoorlijk bebost is kan je er niet echt goede foto’s van maken denk ik.. Dus Perry kwam ineens met het idee om zijn drone mee te nemen 🙂 .
Maar ja, dat gaat ook niet zomaar ineens natuurlijk. Met een drone moet je ook een ID hebben en weet ik veel wat nog meer om er mee te mogen vliegen. Dus overal achter aan gegaan, ook voor in Schotland, want das nu buiten Europa natuurlijk 🙁 ..
Maar dat was allemaal snel geregeld dus, maar nu moet ik dus leren om dat ding aan te sluiten, op te starten, te vliegen, terug te komen, uitzetten en weer afsluiten.. Wat een dingetjes om te onthouden zeg..


Dusssss…. Elke avond als we ff nix hebben dan gaan we dus ff een rondje rijden om ergens te oefenen.
En ja, Walcheren ligt vol met bunkers en daar komt nooit geen kip, dus daar kan ik mooi dan ff oefenen 😀 .
Heb voor vanavond alweer een ander stel bunkers op het oog om te doen.. Zo kan ik ook gelijk m’n foto-albums van die fotoreeksen ff updaten met meerdere foto’s hahaha 😛 .

Mag al helemaal alleen alles opzetten.. Manlief gaat ergens zitten of ff een bunker bekijken en luistert alleen of hij de drone hoort vliegen.. Zo ja, dan gaat alles goed hahahaha 😛 .

Bij BUNKER DUIN kan je de oude foto’s van 2011 en nu de dronefoto’s bekijken 😀 .

En bij BUNKER HOFWEG kan je de andere oudere (2010) en nieuwe foto’s bekijken 🙂 .

Bij BUNKER ABEELE kan je de oudere versie (2011) en de nieuwere paar foto’s bekijken.

En bij de LANDFRONT BUNKERS kan je hier de oude versie (2010) en de nieuwe foto’s bekijken 😀 .

Het opzetten/aansluiten en afsluiten e.d. gaat al redelijk. Gaat al ietsjes sneller als de 1e x hahahaha.. En van de week ook al eens de foto’s geupload van drone naar phone e.d.. Das ook nog ff een dingetje zeg, maar ook daar ga ik nog ff een paar keer op oefenen, dus moet allemaal goed komen 😀 .