Januari

En het is alweer een week januari.. Gelukkig gaat het met mij nu een heel stuk beter.. Van de week alweer gewerkt en had afgelopen week alleen nog een snotter en een hoestje, maar ook dat word steeds minder gelukkig.
Dus eergisteren dacht ik dat ik er wel weer ff mooi er tussen uit kon gaan met ‘t Monster voor de vrijdag. Lekker ff op pad en een paar huisjes fotograferen. Dat vind Taaf ook meestal wel leuk, want dan kan hij altijd wel op een of ander bed of bank liggen om een stukje te doen. Schijnbaar ben ik best saai, want hij slaapt meestal altijd hahahaha 😀 ..


Maar een nieuw huisje gedaan en een revisit van Maison Piron, want daar kwam ik toch bijna langs op de terugweg en die is gewoon nog steeds leuk na al die jaren. Wel wat dingen verandert, maar ja dat is tegenwoordig behoorlijk in. Heb het liever niet, maar ja, wat kan ik er tegen doen.. Zolang ze de boel niet slopen of helemaal om zeep helpen vind ik het prima, al denken sommige andere daar wel anders over.. Toch wel jammer, maar goed, ook dit jaar ga ik er weer positief tegen aan en hoop ook om dit jaar een paar leuke locaties te kunnen doen..

En ook nog een leuk klein ini-mini kapelletje gedaan 😀 . Meestal staan er wel van die kapelletjes langs de weg. Meestal als ik ze tegen kom zijn ze of potdicht of leeg, maar deze was nog mooi vol met allemaal beeldjes. Dat is dan wel weer gaaf 😀 .