Dead @ Urbex

Wat ook heel apart is om te vinden zijn ‘lijken’ op locatie. Gelukkig nog geen persoon gevonden, want je weet maar nooit in die oude krakkemikkige huisjes waar echt tot op het laatste moment de oude mensjes blijven wonen en op den duur dood gaan, maar dieren heb ik soms wel eens geregeld gezien. Meestal waren het vogeltjes of muisjes.. En meestal waren ze dan nog niet zo ver vergaan en hadden ze nog genoeg vacht e.d.. Ooit eens een poes gezien die pas aangereden of aangevallen was geweest. Nog vol met haar, maar dus ook inclusief veel bloed en half uitgevallen ingewanden e.d. er naast. Das dan toch best wel een goor zicht hoor :/.. Maar dit soort ‘lijkjes’ vind ik wel heel apart om te zien. Wel zonde, want waarom blijft zo’n beestje achter in een gebouw, zeker als het om een kat of hond gaat :(… Waarom word die niet opgevangen door andere (familieleden) zodat hij of zij toch nog een even verder kan leven.. Of zijn ze alsnog terug naar het oude huis gevlucht, om daar te wachten op hun baasje <3..

Deze hond lag in een kamertje van een leuk huisje. Bench, mand, speeltjes lagen er in de buurt..  Of hij dood is gegaan nadat de baas weg was/hem achter gelaten had of dat hij z’n oude huisje heeft opgezocht om alsnog te sterven, ik weet het niet..


 
 


 
Een schedeltje van een dier, maar wat voor dier ??? Denkelijk misschien een vleermuisje, maar zeker weten doe ik dat niet..   


Toch zonde als dieren de eenzaamheid op gaan zoeken om te sterven 🙁 ..

En ja, soms komen ze gewoon snachts aanwaaien vermomd als blaadje en zie je later dat het toch geen blaadje was………… 😛

Een spin… Toch wel heel apart.. Meestal zie ik ze in hun webben hangen.. Van die hele witte skeletjes zijn dat dan geworden.. Deze lag op de grond en was best wel heel erg groot eigenlijk..
Toch wel eng om te zien.. Bang dat ze alsnog op springen hahahahaha..

Wat dit voor een soort beestje is weet ik niet. Lijkt me geen kat.. Kop lijkt op die van een hond, maar dat lichaam ziet er wel heel raar uit..


Voor meer foto’s van ‘lijkjes’ kan je ff hier kijken op de link:

DEAD @ URBEX