Dr. Doolittle

Een oud en groot ziekenhuisachtig iets.. Of het echt een ziekenhuis was weet ik niet. Heb geen operatiekamers e.d. gezien.. Of dat moet komen omdat het meeste gewoon 1 grote trashbende is, dat kan ook natuurlijk haaha..
Maar we wisten eigenlijk niet echt wat we konden verwachten. We hadden op internet wel foto’s gezien en toen we daar kwamen zagen we dat het er best wel trashie uit zag. Hmmm, ben benieuwd…
1e gebouw was dus al aan gort geslagen… 2e gebouw, het grote lange.. Gelijk naar boven en we kwamen alleen maar zooi en sloopwerk tegen.. Jeetje zeg.. 🙁
Gelijk maar weer naar beneden en weer overgestoken naar een ander gebouw en daar waren urbexers binnen.. Ik wou de kamer in die om de hoek was en liep toen al bijna tegen iemand aan die bezig was met fotograferen. Dus ik zeg, ooh sorry, ik wacht wel ff.. Helemaal niet bij stil gestaan of het wel een nederlander of in ieder geval nederlands zou kunnen verstaan hahahah..
En ze draait dr eigen om en ik zie ineens dat het Sarah is haha 😀 . Das altijd leuk om bekende mensen tegen te komen 😀 .
En toen kwamen ook nog eens Daan en Michelle de trap af wandelen.. Heeee wat leuk 😀 … En he daar kwam ook nog eens Jef aangewandeld hahahah.. GEWELDIG  🙂 .
Ff gebabbeld en hun waren net klaar, dus ook gelijk afscheid genomen en ze nog een fijne dag gewenst 🙂 .

 

Daarna kwamen we nog iemand anders tegen.. Een soort van securityguy…. Maar liet ons gewoon begaan.. Deed zelfs een babbeltje maken met ons en liet ons de paar leuke dingetjes zien waar de meeste fotografen allemaal voor komen 😀 . Hij hield de boel een beetje in de gaten. Zodat vandalisten het niet nog meer zouden slopen, maar helaas is hij er niet altijd 🙁 ..

Bezocht: Januari 2018

Gallerij