Rick Grimes Hospital

Een klein ziekenhuisje. Was nog ff een gedoe om hier te komen zeg. De weg die we moesten nemen was afgesloten. We hoefden nog maar 6 minuten te rijden.. Een paar kilometer, maar we wisten niet wanneer de weg echt op hield. Dus op de telefoon gekeken naar een andere route.. En zo konden we via de andere kant van de straat er ook in komen, maar die was ook afgesloten, maar die zag er al een stuk korter uit kwa loopafstand.
Dus daar heen gereden. Bus geparkeerd en met ons 4tjes (Chiel, Wijnand, Tessa en ik) aan de wandel in de regen en na een korte wandeling waren we er eindelijk.
Is dit het ???
Ja, volgens de coords wel.. Hmmm.. Ok, lijkt meer een hotel ofzo..
Wij zoeken naar een ingang.. Snel gevonden en toen we eenmaal binnen waren kwamen we er achter dat dit echt wel een ziekenhuisje is geweest.
De lampen hingen er gewoon nog.. Echt gaaf 😀 . Alleen geen operatietafels, althans geen vaste, dus misschien deden ze het op losse verrijdbare tafels ofzo ??
Maar het was een gave locatie en waren toch nog wel blij dat we daar nog ff snel voor dat het donker werd er heen waren gereden 🙂 .

Bezocht: Oktober 2019

Gallerij