Graffiti Plotbot

Zo zijn we dit industrietje aan het doen. En we dachten nee dit zit vol grafitti, hier komt geen beheerder of bewaking rondneuzen.. Maar dat was toch ff ineens heel anders.. Tessa en ik waren samen aan het rondkijken en we zagen op een gegeven moment toen we het pad overliepen naar de andere kant voor de andere gebouwen wel een auto bij de poort in de verte staan, maar daar stond ook een huis, dus misschien was tie wel op visite bij dat huis ??? Maar toen we even later weer terug over dat pad richting Wijnand wilden teruglopen zag Tess ineens autolichten.. OP HET TERREINNNN….
Shitttttt.. Dus wij snel terug richting gebouwen en achter een gebouw tussen de bossen gehurkt wachten tot … Euh ja tot wat eigenlijk….. ?
Wijnand was al weggevlogen (die kan rennen, wij niet) en tussendoor hadden we contact via de phone over wie waar was..
De auto reed soms eens een rondje over het terrein heen en verder zagen we nix.. Tessa en ik schoven heel langzaam elke keer een stukje verder in de bossen en het hoge gras. Op een gegeven moment zag ik zelfs dat de beste man uit z’n auto stapte en ging lopen.. Ppppffttt.. En we zaten nu helemaal achterin tussen bos/struiken en hek en we konden geen kant op.. Ok, dan maar weer ff wachten..
Ik weet niet hoelang we zo gezeten hebben, maar op een gegeven moment tegen Wijnand gezegd dat ie maar gewoon een rondje moest rijden om te zien of hij de auto nog ergens zag, want wij hoorden en zagen nix meer..
De auto was weg bij de poort en de poort was dicht.. Ok, dus wij snel, maar toch ook voorzichtig tussen de boesboes richting de uitgang en toen zag ik ineens een ander gat in het hek.. Kom we nemen deze, dan zijn we in ieder geval al buiten het terrein voor als die vent alsnog de hoek om komt.. En toen liepen we eindelijk buiten en konden we opgelucht adem halen 😀 . En daar werden we opgehaald door Wijnand.. En snel door naar de volgende…. 😛

Bezocht: Juli 2021

GALLERIJ