Quake Arena

quakearena10

Wat dit ooit was ik weet het niet. Een soort van pakhuis ofzo. Je zou eerder denken aan een of andere parkeergarage als je in het midden staat en dat open gat en de verdiepingen er boven ziet, maar je kan alleen met trappen naar boven, dus helaas niet voor auto’s. Boven konden we helaas ook niet komen, want alle trappen waren afgezet met enorme hekwerken.
Aan de ene kant wel blij ook dat we niet al die trappen op hoefden, want toen N. en ik hier aan kwamen hadden we niet heel veel info er over. Eerst N. z’n info bekeken, die was het makkelijkste en dat was gewoon DOOR het hek, maar ja dat ging nu nogal moeilijk, want die was hoog EN dicht 🙁 ..
Ok, dan een wandelingetje er om heen.. Naja, wandelingetje.. Ppppffttt…. 1 1/2 km linksom en er dan achter komen dat je daar niet verder kan.. Ok, terug en de andere kant uit.. En dus weer 1 1/2 km teruggewandeld om bij de beginplaats te komen hahaha..
Maar uiteindelijk gelukt, met de info die ik had. Moesten we nog wel een beetje puzzelen hoe of wat, maar toen stonden we eindelijk binnen 😀 .
En ondanks dat het hartstikke leeg is en je alleen op de 1e 2 verdiepingen kan komen vond ik het toch retegaaf om er eindelijk eens te staan 🙂 .

quakeannieneqo

Bezocht: April 2016

Gallerij