Eisbahn & Retrocafe

Een leuke oude ijsbaan met restaurantje. Dit word helaas gesloopt en er komt wat nieuws voor in de plaats.
Was nog ff puzzelen hoe binnen te komen. Gelukkig was ik er al lekker vroeg en kon zelfs ook praktisch voor de deur parkeren zeg 😀 . Maar de ingang die ze mij vertelden deed het niet. Die zat potdicht..
Doemme zeg.. Dus ik een rondje er om heen gewandeld, maar alles dicht 🙁 .. En zo liep ik weer terug naar de auto en zag ineens een man naar het gebouw lopen en ergens in kijken.. Dus ik wacht tot hij weer weg is gewandeld en ik wandel er langs en zie dus ineens gewoon een gat waar ik door heen kon. Had ik op de heenweg ff gemist hahahaha.
Maar goed, ik me opgetrokken en er door heen gewrongen en jaja ik was binnen.
Wel wat trash, maar er waren zekers nog heel veel leuke hoekjes die zeer fotogeniek waren 😀 .
Ook nog wat smurfenfotootjes gemaakt en toen was het weer tijd om naar de volgende te gaan..
Hhhhmmmm… Nu is het een stuk drukker op de parking met auto’s.. Zo stond ik alleen en zo stonden er ineens tig naast Blue..
Ok.. Volgens mij komt er nu niemand of nix aan.. Dus snel door het zelfde gaatje me weer naar buiten gewurmd en ik hang daar half in dat gat en ineens wandeld er een jongedame vrolijk voorbij. Headset op, mondkapje op, haren los, armen zwierend langs haar lichaam.. Volgens mij was het een leuk nummer wat ze aan het luisteren was.. En gelukkig keek ze niet opzij hahahahha.. En zo stond ik dus een paar seconden later bij Blue en toen kwam er een hele meute aan gewandeld..
Zo…. Net op tijd hahaha 😀 .

Bezocht: Maart 2021

GALLERIJ