Green Valley Hotel

Green Valley Hotel

greenvalley05

En een nog ander groot hotel. Ook deze word in de gaten gehouden door beheerders. Helaas hadden wij een nummer van iemand die dus liever had dat we de voicemail elke keer in spraken, maar daar houden wij niet.. Toch maar naar de locatie toe in de hoop de persoon alsnog te pakken te kunnen krijgen. Daar aangekomen zagen we aan de andere kant van het terrein bij een ander gebouw mensen werken en die zaten te kijken naar ons..
Ondertussen nog steeds bellen, maar helaas, de persoon nam niet op. Dus op goed geluk eens richting die mensen gelopen om te vragen of hun misschien wat wisten. En wat een geluk, het was de beheerder zelf :D. En we mochten naar binnen :).
Binnen was het groot, maar wel redelijk leeg. Wel wat meubeltjes, maar het was er gewoon een beetje opgeruimd leek het wel. De beheerder vertelde ook dat er wat films daar binnen zijn gemaakt en de filmcrew hebben dus dingen verandert en opgeruimd.. Dat was dan wel weer jammer.. Maar ondanks dat hebben we ons toch prima vermaakt binnen :D.

Bezocht: April 2015

Gallerij