Hotel am See

Een heel oud hotel.. Is in 2008 dicht gegaan begreep ik, maar in 2011 heeft iemand het gekocht om het weer op te knappen..
Had ook begrepen dat dit best wel een oude locatie was en dat ie dus altijd eerst op alarm stond.. Maar nu niet meer dus…
En ik wilde hier toch wel heen voordat de bussen zouden gaan.. Alleen ja vanaf mijn huisje is het al 6 uur rijden.. Een best wel een lang stuk en om dat in m’n eentje te doen vond ik iets TE…
Toen zei Perry: Dan ga je toch langs je vriendin Patricia in Gelderland en ga je met haar er heen.. Van daaruit was het maar zo’n 4 uur rijden (als alles mee zit haha)..
Dus zo gezegd zo gedaan.. Ik op vrijdag met het monster naar m’n vriendin.. En van daaruit zijn we zaterdagochtend midden in de nacht weg gereden naar dit hotelletje..
Ik heb toen zo’n 4 1/2 uur gereden. Lekker dichtbij geparkeerd.. Dat werd me verteld dat je gewoon dichtbij kon parkeren, want je kon er ook wandelen. Dus dan ga ik niet moeilijk doen hoor, lekker voor de deur.. En ja, er waren er al genoeg die aan de wandel waren daaro.. Snap ook wel waarom.. Wat een mooi gebied zeg..


M’n vriendin vond het helemaal geweldig.. Ik ook trouwens.. Wat een leuk hotelletje zeg.. Echt zonde dat dat zo staat te verloederen.
Heb me heerlijk vermaakt met foto’s maken en we kwamen ook nog een bekende tegen.. Mark (waar ik mee heb ge-urbextkampeert) en Marianne (die ik nog niet kende).. Taaf vond Mark helemaal geweldig, want die kreeg een lekkere kriebelbeurt van hem en was niet meer weg te slaan bij hem hahaha.. Neem je een hond mee om je eigen veilig bij te voelen.. Jaja hahahahaha..
Maar goed. Na zo’n 2 a 3 uurtjes rond gelopen te hebben zijn we weer naar de auto gegaan.. M’n vriendin Patries was ook nog op een verdieping hoger wezen kijken waar je van binnen uit niet kon komen, maar daar was ze niet echt op dr gemak. Daar lagen allemaal andere soort spullen dan beneden.. Net of er iemand gewoond heeft of er nog woont, want ze kwam post tegen van 24 april 2022.. Das nog geen maand geleden.. Dus daar is ze gauw maar weer weggegaan..

Daarna dus weer in de auto gestapt en weer begonnen aan de terugreis.. M’n vriendin wilde nog wat geocaches pakken, maar de gene die ze op de heenweg aangevinkt had kwamen we op de terugweg niet meer tegen.. Maar we kwamen wel wat anders tegen als we maar een kleine omweg gingen maken en dat was het MIDDELPUNT VAN DUITSLAND.. Hoe gaaf is dat. Gewoon echt in het midden van Duitsland staan 😀 .

Bezocht: Mei 2022

GALLERIJ