Kazerne Globe 2

Een revisit zonder dat ik het eigenlijk wist hahahha.
Ik ging op pad met Wijnand, Chiel en Tessa en de laatste had een hele mooie route gemaakt met urbexnamen/locaties. En de 1e locatie was Victoria Baracks. Wel eens van gehoord, maar nooit geweten hoe die er eigenlijk eruit zag en ze had wel een linkje met foto’s gestuurd, maar het zei me op dat moment niet zo veel.
En ik was eigenlijk te lui om op m’n laptop m’n Google Earh op te starten en te zien waar die was en wat het was hahahahhaa.
En aangezien ik wel zin had in een lekkere wandeling en wat militair gedoe zei ik yeessss we doen het 😀 .
En zo stonden we dus tegen 8en op de parkeerplaats en gingen we aan de wandel. Genoeg gewandeld om bij een gaatje uit te komen van het terrein en dan ook nog eens zien dat er werklui op het terrein bezig waren met bomen kappen. Dus we moesten daar ook nog eens met een boogje om heen wandelen.
En zo kwamen we bij een paar afgelegen gebouwtjes aan ver van de boomhakkers en gingen we eindelijk ons ding doen 😀 .
Eerst de kerk.. Die zei me niet zo veel van herkenning. Dus lekker bezig geweest met fotootjes maken en toen gingen we naar gebouw 2.. Een sporthal.. Die kwam me wel een beetje bekend voor, maar dacht dus eerst dat het door de foto’s waren die Tessa had laten zien.. Naja kan he 🙂 .
En toen gingen Chiel en ik naar gebouw 3.. Ik kijk naar de gebouwen en dacht al van: Hmmm, misschien hebben al die militaire terreinen wel de zelfde soort indeling van gebouwen ofzo, want dit kwam me wel heel bekend voor..
En ik zeg tegen Chiel: Volgens mij is dat de cinema.. En hij kijkt en zegt: Ja, er staat Globe op..
Dus ik: Euh wat zeg je ???? En ik zie het woord staan op het gebouw.. Onee he…… En we lopen naar binnen en ik zegt tegen hem: Volgens mij ben ik hier al eerder geweest…
Dus ik ff snel op mn site gekeken en jaja, Kazerne Globe in dec 2016 hahahahhaha..
DAAROM MOETEN WE DUS GEEN TIG NAMEN AAN LOCATIES GEVEN, DAAR RAAK IK VAN IN DE WAR….
Pppffttt..
Maar goed, ondanks dat heb ik me er toch wel prima vermaakt hoor. De barakken hebben we niet gedaan. We hebben er 1tje door gelopen en dat was alleen maar leeg of trash, dus 9 van de 10 is dan dat bij alles het geval en aangezien er ook nog werklui rondliepen op het terrein hebben we het er maar niet op gewaagd om verder te neuzen en zijn we snel en stilletjes weer vertrokken 😀 .

Bezocht: November 2018

Gallerij