Kazerne KK

Kazerne KK

KazerneKK05

Een Belgische kazerne in Duitsland.. Das eens totaal wat anders :D. Was toch best wel raar om Nederlandse woorden te vinden in Duits grondgebied.
De boel is ergens in 1995 gesloten en sindsdien staat het te overwoekeren in het onkruid.. En behoorlijk veel onkruid.. Eerst moesten Erik en ik langs een slootje om het terrein op te komen.. Gelukkig was het slootje droog, maar er zaten wel veel brandnetels en bosjes.. En ondiep was het slootje ook niet, je moest nog goed je best doen ook om daar weer uit te komen (wat ik dus de volgende dag wel voelde aan m’n bovenbenen haha)..
Op het terrein gelijk het eerste de beste gebouw in, want we hadden gehoord dat er wel eens security op het terrein kon zijn.. Dus snel van gebouw naar gebouw gerend en elke keer de dichtstbij zijnde ingang ervan gepakt en sommige ingangen waren dus overwoekerd met brandnetels, doornen en vele onkruid e.d. en dan zag je even later gewoon een totaal vrij paadje zonder brandnetels e.d. naar een andere ingang leiden hahahah..
Maar een geweldige locatie waar we toch ff lekker zoet mee waren :D.

Bezocht: Mei 2014

Gallerij