Prison H19

Prison H19

prisonh19-05

Een grote gevangenis met wat bijgebouwen.
Wij kwamen hier aan tegen half 8.. Alles was stil en verlaten.. We lopen het gemakje door en proberen ondertussen elke deur of kier uit of we er in kunnen.. We lopen de hoek om en ineens komt er een man aangelopen…
Oh shit.. Maar de man was alleen en wij met 4, dus gewoon netjes op hem afgestapt en gevraagd of we foto’s mochten komen maken.. Hij wees naar een lang smal gebouw en daar mochten we naar binnen, de rest was allemaal op slot en ja, zo ver waren we al ja :(.
Wij dus toch blij dat we ergens in konden gaan en waren lekker bezig en ineens zien we vanuit een raam andere urbexers aan komen.. De man zelf was verdwenen…
Ondertussen waren we klaar in het ene gebouw dus wij weer naar buiten en zagen verder niemand meer. Dus wij gingen naar de andere kant om dan maar ff van het sportveld e.d. wat foto’s te maken. En toen we achter de gevangenis liepen zagen we een deur die open was, maar helaas een hek er voor dus daar konden we nog niet in.. Dus ik liep wat door en ineens hoor ik Angelique praten???? Euh, er zat iemand binnen.. Hoe ben je binnen gekomen???
Ja, via de deur bij de trappen aan de voorkant…
Heel raar, want die was dus potdicht toen wij daar aan zaten te frunniken.. we kregen hem maar 2 cm open en leek gebarricadeerd met ijzerdraad en waslijndraad. In ieder geval, open ging tie niet.. Dus wij weer daar heen en ja hoor, we konden hem nu zo open duwen..
Een geluk dat Angelique wat hoorde, anders waren we dus weggegaan zonder het hoofdgebouw te hebben gehad..

Eenmaal binnen kwamen we vele andere urbexers tegen :D.
2 jongemannen met een dame die we niet kenden. Natasha, Rick en Steve van FB en toen we weer weggingen kwamen we ook nog Ani, Bas, Brian en jongeman en dame tegen. Was een gezellige drukte haha :).

2crewpiccaprison19 annieprisonh19 crewpiccaprisonh19

Bezocht: Februari 2015

Gallerij