Cold L…. The Lost Mine

Een oud mijnterrein met diverse gebouwen er op. We moesten een behoorlijk stukje er vandaan parkeren, want het zou in de gaten gehouden worden.
Dus Tessa parkeert de auto ergens ver afgelegen in een straatje en ik kijk haar aan en zeg: Waar moeten we heen ?? Ja naar daar.. En in de verte, heeeeeel in de verte zag ik iets staan.. My goddd, kunnen we niet wat dichterbij parkeren vroeg ik haar.. Nee zegt ze, dat kan niet. Er is security en we moeten echt oppassen..
Dus wij aan de wandel en na zo’n 500 meter zegt ze ineens: Ooh, hier moesten we parkeren….
Jaja hahahahahha, hebben wij weer hahahaha 😀 .
En zo moesten we nog eens iets van tighonderd meter wandelen hahahahhaha.. Maar goed, paadje bewandeld, hekketje overmeesterd en dan de gebouwen bekijken.
En aangezien we met 4 waren zijn we maar gaan splitsen. Ik met Chiel en Wijnand met Tessa.. En zo gingen we elk gebouw ff onderzoeken.
Wij eerst de info bekeken van het 1e gebouw van hoe we er in moesten. Die was makkelijk en zo deden we dat bij elk gebouw. Eerst ff van te voren kijken voordat we naar buiten gingen hoe we bij het volgende gebouw er in moesten zodat we niet te opvallend buiten zouden hangen voor als die security langs zou komen.
En zo waren wij 2en best wel redelijk snel elke keer in elk gebouw binnen.
En toen lagen we in een deuk, want bij 1 gebouw waren 2 ingangen en we zagen de andere 2 maar heen en weer lopen.. En weer heen en weer lopen… En weer..  Die waren te lui om op hun plattegrondje te kijken hoe ze er in moesten hahahaha. Das was best wel grappig zicht 😛 ..

Bezocht: November 2018

Gallerij