Zeche Heinz

Een oude mijn waar ik jaren geleden al eens voor heb gestaan, maar toen was tie nog maar net verlaten. Toen was ik met een maatje en wilden we gaan kijken, maar toen was er te veel beweging en bewaking op het terrein en hebben we hem laten doen. Helemaal vergeten dat het deze was tot ik er op de vroege zondagochtend met Gert en Elianne er was en sommige dingen herkenden…
Nu was het een stuk rustiger, maar we begrepen wel dat er bewaking moest zijn, want er waren al diverse urbexers betrapt en ze zijn ook al wel ver met het slopen van bepaalde gebouwen. Maar de gebouwen waar het omging stonden er nog gelukkig. Dus zo snel, zachtjes en voorzichtig mogelijk naar de ingang die ik kreeg, al was dat nog wel ff zoeken, maar eindelijk nadat we een trappetje op kwamen zag ik ineens een gordijn met een kiertje en daar zag ik de grote mooie hal al te voorschijn komen 😀 .
2 1/2 a 3 uur zijn we daar geweest. Van alles gezien en gefotografeerd.. Toen wilden we nog ff buiten kijken of we bij de rest konden komen, maar dat was dus dicht of ze waren er al bezig mee geweest met slopen.
Dus toen snel weer richting de uitgang van het terrein en naar de auto 🙂 .

Bezocht: Juli 2016

Gallerij