Haus Schulze

Een klein huisje. Ik kreeg er bijna claustrofobie van zeg. Echt klein en als het niet zo vol zou zijn, dan zou ik het misschien ook nog wel knus vinden, maar helaas was het toch best wel een beetje vol gepropt met prullaria e.d..
Toen we aankwamen zagen we al licht binnen ????? Maar dat was een andere urbexer met een soort van bouwlamp boven op z’n camera.. Ok dan.. Gelukkig ligt het afgelegen, anders was het toch wel heel erg opvallend.
Maar snapte nu toch ook wel waarom die gast zo’n lamp had.. My god, wat waren sommige ruimtes, ondanks dat het gewoon in de middag was en hartstikke zonnig, toch hartstikke donker. Moest ook soms m’n zaklampje te voorschijn halen om iets te belichten.
Wat ik wel een geweldige ruimte vond was de serre.. Ook al was dat toch ook een propvolle ruimte hoor, maar daar was het in ieder geval licht en lekker warm.. En ik hou van licht en warmte 😀 .
En dan die open haard in het midden van het huis. My god zeg, wat een joekel van een ding en zo apart zeg, maar zo in het midden kon hij wel al 3 kamers verwarmen, want 1 kant kwam uit in de keuken, de andere kant in een soort van slaapkamer en in de woonkamer.
Boven was het helaas een zootje en daar kon ik niet veel van maken.
Maar ondanks de claustrofobische aandoening was het toch nog wel een leuk huisje om te fotograferen. We waren wel blij dat de andere urbexer met partner weg gingen, want toen leek het in ieder geval alsof we alweer wat meer ruimte hadden om rond te lopen ahahahaha 😛 ..

Bezocht: April 2018

Gallerij