Maison Paolo Veroneso

Een klein huisje wat totaal begroeid is met bebossing. Tis dat het alweer winter is, anders was het echt helemaal op en top groen er om heen geweest.
Ik was hier een paar dagen eerder ook al geweest, maar de ene buurvrouw zei dat het wel mocht als de deur open zou staan, maar de andere buurman vond dat geen goed idee en joeg ons weer weg en we waren toen nog net geen 5 minuten binnen 🙁 .
De dag na ons waren er dus alweer meerdere urbexers geweest en was een beetje bang dat het ondertussen wel dicht zou zitten.
Maar ondertussen bleef dat huisje dus aan me knagen en nog geen week later ben ik terug gegaan in de hoop dat het nog open zou zijn.
Ook ging ik ergens midden in de nacht er heen en ik hou er niet van om huisjes in de nacht te fotograferen, maar deze was echt pot en potdicht met rolluiken. Geen lichtje kwam er in zagen we al de week er voor, want we moesten toen al met een zaklamp rondschijnen, dus ook geen licht naar buiten 🙂 .
Vandaar op goed geluk er midden in de nacht heen gereden, in het donker bijna een km gewandeld om bij het huisje te komen, zachtjes naar binnen door dezelfde ingang als de week er voor en op het gemakje foto’s wezen maken 😀 . Was soms wel moeilijk met het bij schijnen, maar toch nog redelijk gelukt.
En nog geen 2 uur later stond ik weer buiten.. En beide buren waren nog steeds aan het slapen gelukkig 😀 .

Bezocht: November 2018

Gallerij