Manoir Dr. Anna 2

dranna222

Een oud dokterspraktijk aan huis. Hier in februari 2014 al eens geweest, maar we waren toen al best aan de late kant en kon toen niet echt mooie foto’s maken vanwege dat het al best wel wat donker werd.
Ik wilde hier dus graag eens naar terug en Cliff had deze nog niet gedaan dus op een dag zijn we in z’n bus gestapt en zijn we hier ff heen getuft 😀 .
1e locatie van de dag en we zouden wel zien hoelang het duurde voordat we hier klaar waren. We gingen in ieder geval de tijd er voor nemen 🙂 .
Toen we aankwamen was het nog een klein beetje donker. Snel over het hekketje heen en kijken hoe we er in konden komen.
Een gigagat in het raam van de voordeur zag er aanlokkend uit, dus daar gelijk door heen gekropen en toen eerst op het gemakje alles verdiepingen een beetje bekeken. Het was binnen toch nog te donker om foto’s te maken.
Na ff een rondje gedaan te hebben zijn we stilletjes aan begonnen. Ieder een beetje z’n eigen weg zodat we elkaar niet in de weg zouden lopen.
En zo kwamen we 2 uur later elkaar weer eens tegen op de benedenverdieping en toen dachten we eigenlijk dat er iemand binnen wilde komen via de voordeur, want we hoorden daar iets, maar toen we de tussendeur open deden zagen we nix..
Ik wou me al klaar maken om via het gat weer naar buiten te kruipen en ineens zegt Cliff: Het gat is kleiner geworden ?????
En ja zeg, het raam was langzaamaan naar beneden aan het zakken :/ …
Hmmm, daar ga ik dan echt niet door heen hoor, zal je net zien.. Brrrr…
Dus een andere uitgang gezocht en die was eigenlijk nog makkelijker dan het binnenkomen hahaha 😛 .

drannasmurf1 drannasmurf2 drannasmurf3 drannasmurf4

Bezocht: December 2016

Gallerij