Villa Autistika

villaautistika06

Een mooie oude villa. We kwamen aanrijden en we reden eerst ff langs om te zien of er ergens een opening was.. We zagen een poort en verder alleen maar hekwerk.. En een stuk verderop een gaatje :D.
Omgedraaid en terug naar de parkeerplaats die een stuk terug was. Toen we weer langs de poort reden zagen we een man met emmertje naar de poort lopen… Hmmmm, wat is die man ? Hoort ie daar??
Wij geparkeerd en weer gezellig terug gewandeld en ff gegluurd wat de beste man deed of waar hij was.. Hij was de poort door gegaan en zat een beetje te wroeten in de aarde naast de poort ????? Ok dan.. Maar nu.. Wat gaan we doen ?  Gaan we verder en gewoon via het gat wat we zagen er in of gaan we het vragen aan de beste man..???
We hebben gewoon de stoute schoenen aangetrokken en zijn dus gewoon naar het gat gegaan en zo stonden we ff later op het terrein. Toch wel een beetje spannend, want ja die man.. Is die nog bij de poort of zou hij rondlopen ??
Maar nergens geen man te vinden aan de kant waar wij waren. Gaatje naar binnen gevonden en gelijk door een raampje naar buiten gegluurd naar de poort en de man was weg… Ok dan….
Toen maar ff op het gemakje het huisje bezichtigd. Wat rommel, maar toch wel heel erg leuk eigenlijk 😀 . Het enige wat ik hier ooit van gezien heb waren foto’s van het trappetje en die vond ik gewoonweg geweldig mooi. Toch wel blij dat we alleen voor een trappetje hier heen zijn gereden haahaha 😛 .

villaannie

Bezocht: Maart 2017

Gallerij