Kent School 2

Hier in 2014 al eens geweest met een illegaal bezoekje. Maar daarna werd de security e.d. een beetje opgeschroefd en ja, ik wilde toch nog wel eens een keertje terug om eens betere foto’s te maken.
En toen was er eindelijk weer eens een fototourtje van een facebookgroep naar hier en ja toen dacht ik: Nu of nooit..
Dus heb m’n eigen gelijk aangemeld en vandaag was het dan zo ver.
Eventjes ietsjes meer dan 2 uur rijden naar hier om van 10 tot half 3 rond te struinen door de gebouwen heen.
Ging wel een stuk relaxeder dan in 2014 hahahaha 😀 . En was ook niet echt alleen, want Ecarna ging gezellig met me mee.
Eerst naar het achterste gebouw, het minst belangrijke, want de meeste zouden wel eerst naar de kapel en hospital gaan dachten we. En ja, dat was ook zo, want toen wij die andere gebouwen deden kwamen we nog steeds maar heel weinig mensen tegen. Dat was wel lekker, terwijl we toch met een groep van bijna 25 man waren volgens mij.
Ook was het soms best wel rottig vanwege het weer.. Het was echt vochtig weer en de gebouwen waren ook goed vochtig.. Het was zelfs kouder binnen dan buiten.. En ik en ik niet alleen gelukkig kon blijven poetsen aan m’n lens. My god zeg, wat was dat irritant.. Kwam je buiten kon je poetsen, kwam je binnen kon je weer poetsen.. Elke keer besloeg de lens. Maar zoals ik al zei gelukkig niet alleen bij mij. Zag tussendoor meerdere mensen poetsen hahaha.
Helaas moest je hierdoor wel eens goed opletten en zo heb ik dus toch nog 1 foto weg kunnen gooien die gewoon helemaal beslagen is 🙁 . Zag het te laat dat de lens beslagen was en zag dus pas thuis dat ik hem nog eens moest doen. Bij 2 andere begon hij net te beslaan, maar het middelste gedeelte van de foto is nog net scherp.
Maar dit is dus een legale tour geweest. Niet illegaal proberen, want er hangen camera’s en sensoren op. Ook vanwege dat een paar gedeeltes van een gebouw verhuurt zijn en vanwege de paarden/manege die er naast zit.
De komende jaren willen ze dit gaan renoveren naar een hotel en kliniek begreep ik.
Dus wil je hem doen, doe hem dan gewoon legaal 😀 .



Bezocht: Januari 2019

Gallerij