Ouvrage Rright

Eenzelfde soort bunker als Rleft en Rmiddle 😀 .. Dit samen zijn 3 tweelingbunkers die op het zelfde grote terrein staat. Ze zijn alle 3 identiek het zelfde, al hebben ze alle 3 wel een andere ingang 😀 .
En 2 bunkers hebben een soort van schoorsteen buiten aan de bunker vastzitten en 1tje niet, maar weer 1tje heeft weer een kilometerslange gang naar een gevechtkoepel.
Ja, zo hou je ze toch nog een beetje uit elkaar he hahahahaha.
Maar in ieder geval, ondanks dat het alle 3 dezelfde bunkers waren was het toch bij alle 3 anders om er rond te lopen, omdat er toch net weer iets anders te zien was (ook al was veel het zelfde) 😀 ..

Een andere bunker, maar dan een kleinere. Dit zijn er 2 naast elkaar, maar als je bij de 1 naar binnen gaat dan kan je bij wijze van via de andere er weer uit. Die 2 zijn verbonden met elkaar.
Dit stel hoort ook bij de Maginot Linie die men toen gebouwd heeft in de 1e Wereld Oorlog.
Dit complex heeft trouwens ruimte voor zo’n 100 man denk ik toch wel.. Heb namelijk op een plattegrondje gezien dat er in de slaapruimtes toch wel ruimte was voor zo’n 24 bedden en er waren 4 van die slaapruimtes, dus tel maar op haha..


Maar goed, dit was maar een kleintje. Je kon via een trap naar beneden, daar dus wat rondlopen en dan was je eigenlijk klaar. Maar ondanks dat het een kleintje is wat hij het toch meer dan waard om er eens langs te gaan 😀 .Bezocht: April 2019

Gallerij