Ouvrage WTF

Eigenlijk zou ik niet weten hoe deze bunker heet, maar ik noem hem WTF.. What The Fuck.. Dit zinnetje is wat we de hele tijd hoorden toen we hier binnen liepen.
Ik was hier met Patricia en Aldo heen gegaan en Aldo was helemaal in z’n nopjes daaro hahaha.. Eerst was tie elke keer aan het What The Fuckken op de trappen naar boven en als we eenmaal boven waren was hij aan het What The Fuckken op alle leuke dingen die hij tegen kwam hahahaha..

Was echt een geweldige bunker. Zo 1tje hadden we nog niet mee gemaakt..
Op sommige plekken was de vloer zelfs omhoog gekomen wat er toch best wel eng uit zag, maar we konden verder overal goed lopen.
We hebben in deze bunker zeker zo’n 5 uur rond gelopen.. Rond de 7 km was dat en dan hebben we nog niet alles gehad. Maar het was al laat en we hadden op den duur echt moeite met al die trappen op en af te gaan, dus we zijn tegen 1 uur gestopt en weer richting de uitgang gegaan en een volgende keer gaan we deze afmaken of gewoon nog eens doen hahaha 😛 .

Op een gegeven moment waren we een trap op gegaan.. Weet niet hoe hoog, maar denk toch wel een meter of 60 a 70 ofzo.. M’n benen wilden niet meer.. En we hoorden Aldo vloekend naar boven gaan en roepen dat hij er nog steeds niet was.. En wij liepen dan nog een tig treden onder hem.. Ppppffttt…
Maar goed, uiteindelijk boven aan gekomen eerst ff uitgepuft en op adem gekomen en toen rond kijken en toen zagen we nog een trap.. Jeezus nee he.. Maar toch wel blij dat we dat gedaan hadden, want woooowwww, dat was echt geweldig wat we nog niet eerder gezien hadden in een bunker.

De ingang was trouwens ook hartstikke geweldig hahahaha.. Jammer genoeg regende het toen we aan kwamen, dus we gleden er zo in 😀 . En gelukkig was het droog op de terugweg, alleen ja de ingang was helaas nog steeds vochtig en modderig hahaha.. En daar ging ik dan met m’n nieuwe regenjasje hahahaha. Maar we hebben lol gehad en echt goed gelachen en daar gaat het om.
De blikken bij de Mac zal ik ook nooit vergeten.. Patricia en Aldo die nog schone kleren bij hadden liepen er mooi schoon en netjes bij en toen kwam ik er achter aan met m’n bemodderige kleding hahahaha..

Block 1: Artillery block with three 75mm gun embrasures and two light machine gun cupolas.
Block 3: Mixed block with one 37mm anti-tank embrasure, one twin machine gun embrasure, one twin machine gun turret and one light machine gun cupola.
Block 4: Infantry block with one machine gun turret.
Block 5: Artillery block with one 81mm mortar turret and two light machine gun cupolas.
Block 7: Fire control block with one observation cupola and one light machine gun cupola.
Block 8: Mixed block with one 75mm turret, one 37mm anti-tank embrasure, one twin machine gun embrasure and one light machine gun cupola.
Block 10: Artillery block with one 75mm turret and one grenade launcher cupola.
Block 11: Artillery block with one 135mm turret, one grenade launcher cupola and one light machine gun cupola.
Block 14: Fire control block with one observation cupola and two light machine gun cupolas.
Block 15: Artillery block with 81mm mortar embrasures and two light machine gun cupolas.
Ammunition entry: Entry block with one 37mm anti-tank embrasure, one twin machine gun embrasure and two light machine gun cupolas.
Personnel entry: Entry block with one 37mm anti-tank embrasure, one twin machine gun embrasure and two light machine gun cupolas.

Bezocht: September 2020

GALLERIJ