Hopital du Bebe Qui Pleure

Hopital du Bebe Qui Pleure

hopitaldubebequipleure07


En toen gingen we (Kristof, Ronald en ik) naar locatie nr 3.. Een leuk, groot gebouw. Hekketje er voor, dus eerst daar langs proberen te komen zonder gezien te worden.. Yess, gelukt.. En toen naar het gebouw.. Hoe komen we hier in ????
Alle ramen en deuren die we zagen waren dichtgemaakt met ijzeren hekken.. Rondom gelopen en toen zagen we een gaatje. Ik er door heen. Kwam ik in een ruimte met een deur, maar kreeg de deur niet open.. Verdamme.. Kristof ook door het gaatje, ook proberen, maar ook die kreeg de deur niet open..
Ok, weer naar buiten en Ronald had een ander gaatje gevonden, nog kleiner dan het ene.. Hier pastte niemand doorheen.. Behalve ik als ik ff m’n jas en vest uit zou doen.. Dus ik me er tussen gewurmd en toen kon ik via daar wel een deur openen en kon ik van binnen uit de andere deur die gebarricadeerd was openen en konden de mannen alsnog via het andere gaatje naar binnen komen :D.
En zo hadden we ons hier ook nog ff vermaakt. Wel een hoop trash. Vele zooi lag overal, maar er waren ook wel wat leuke dingen die op foto gezet konden worden :D.

annieklimmenhopitalbebe

hopitaldubebesmurf

Bezocht: December 2014

Gallerij