Sanatorium Delerium

Sanatorium Delerium

sanatoriumdelerium03


Toen gingen we (Kristof, Ronald en ik) eindelijk naar het sanatorium waar ik al heel lang heel wilde :D.. Al vele verhalen gehoord.. Security, de een ging achter de urbexers aan, de ander zwaaide naar de urbexers… ??? Jaja, we zien het vanzelf wel.. Auto geparkeerd en een stukje gewandeld.. Godsamme zeg, die beenspieren hebben weer goed hun best gedaan met dat bergje op hahaha. Maar toen stonden we voor het gebouw.. Kristof was er al geweest en bracht ons eerst maar naar het kleine mortuariumpje, zodat we als we betrapt zouden worden, die alvast hadden gehad :D.. En met recht een klein mortuariumpje. Dacht altijd dat het groter was hahaha..
Daarna de gebouwen op het gemakje bekeken.. Wat een bende zeg.. Als hier nog security rondloopt, dan wil ik toch wel eens weten wat ze hier dan doen hoor.. Echt alle ramen en deuren gesloopt, overal glas, het waaide zo hard dat zelfs ramen en deuren open en dicht waaiden binnen dat het soms best wel creepy was als je er toevallig net voorbij liep hahaha :D.
Ook heel erg gelachen hier binnen.. Kristof ging z’n befaamde ‘van de trap afgedonderd’-foto maken en ik moest er een van maken samen met een smurf hahaha.. En Ronald maakte daar weer foto’s van.. My God!!!! Ben benieuwd naar die resultaten hahaha.
En Ronald wou een selfie maken in een stoel. Gaat zitten, leunt achterover en dondert zo verder naar achteren, want die leuning kon daar niet echt tegen hahahaha.. Was een geweldig zicht.. We hebben echt in een deuk gelegen.. Stoel weer netjes rechtop gezet en lachend doorgegaan naar de volgende ruimte :D.
En na 2 1/2 uur gingen we weer het bergje afwandelen.. Moe, maar voldaan :).

smurfsanatoriumdelerium2 smurfsanatoriumdelerium1

Bezocht: December 2014

Gallerij