Out of Controll 2

Hier een paar jaar geleden ook al eens geweest en Mark wilde hier toch wel eens naar toe en we kwamen er bijna langs, dus ja dan maar gewoon ff gaan gluren. We wisten wat we op de foto wilden hebben, dus het was ff er in en ff er uit..
Naja, al werd dat ff toch wel ff wat langer hahahahah..
Gelukkig was het heel vroeg toen we hier aan kwamen, want eerst moesten we over een muurtje heen, want anders kon je niet op het terrein komen. En my god, dat was geen laag muurtje. Maar goed, met wat hulp toch over dat muurtje geraakt gelukkig en toen naar de ingang van het 1e gebouw wat we wilden gaan doen.
We zagen het gebouw en toen maar kijken naar een ingang.. Hmmm, ik zag wel iets, maar ik hoopte meer op een andere. Wist ook niet meer waar ik jaren geleden er in geklommen was, maar volgens mij was dat niet bij die ?????
Maar goed, geen andere ingang gezien behalve die ene dus…. Aaarrggghhh.. Weer klimmen en klauteren.. Nou, dat heb ik echt geweten hoor. My god.. Die spierpijn in m’n borstspieren, bovenarmspieren, buikspieren e.d. voelde ik de dag er na goed hahahaha.
Foto’s gemaakt en toen er weer uitgeklommen en op naar gebouw nr 2. Daar konden we gelukkig zo inwandelen hahahaha.. De andere gebouwen niet bekeken, want we hadden al gehoord dat die of dicht waren of nix aan waren en aangezien er soms ook nog steeds security hier rond zou lopen/rijden wilden we niet al te lang hier blijven rond hangen.
Dus snel weer richting uitgang.. De muur.. Ooh jezus, das waar, deze kant was net ietsjes lager dan de andere kant.. Pppffftttt.. Maar goed, met wat hulp weer m’n ene been er over heen kunnen slingeren en hangend met m’n armen mezelf naar boven getrokken en zo stonden we even later weer buiten 🙂 .
Misschien moet ik toch maar weer eens naar de sportschool ofzo hahahahaha 😀 ..

Bezocht: Juli 2019

Gallerij