Usine Chimique

usinechimique02

Een ander klein bedrijfje. Wat dit ooit was weet ik niet. Ik was er in de buurt en dacht ff checken of het wat is.. Na ff puzzelen eindelijk op het terrein gekomen en kon zo naar binnen. Eerst ff rond gekeken en toen maar achteraan beginnen om zo naar voren te werken.
Helaas was er achterin niet zo heel veel te zien en toen er eindelijk wat leuke dingetjes kwamen hoorde ik ineens voetstappen…………………….
Een man liep van de ene kant naar de andere kant…
Shit… Ben ik gezien tijdens het insluipen ??? Al leek me dat stug, want heb zelf niemand gezien, maar ja, je weet maar nooit natuurlijk..
Het leek ook niet echt of tie aan het zoeken was. Hij liep van de ene kant naar de andere kant met diverse dingen in zijn handen…???
Snel en zachtjes m’n camera opgeruimd en dacht als die man dadelijk een andere ruimte in gaat, dan kan ik misschien wel ongezien weg komen, maar toen kwam ineens die man mijn ruimte binnen………………..
Statief in de aanslag, maar de man schrok nog meer dan ik geloof ik hahahahha  😀 ..
Helaas moest ik weg, ik mocht niet blijven.. Oooohh jammmeerrrrr, want had nog een paar leuke dingetjes gezien.. Verdamme…
Buiten gesmst met Perry en die zei: Gewoon wachten tot ie weer weggaat.. Dat deed ik.. En ondertussen kwam er een auto het terrein op gereden.. 3 man sterk.. Hmm, ook urbexers ????? En toen nog  een auto en toen nog 1………..
Allemaal in legerpakkies….
En toen bedacht ik me ineens dat ik airsoftballetjes binnen gezien had en 1 ruimte was ook ingericht met van die dekkingsplaten waar je je achter kan verstoppen..
Ok, dan ga ik maar weer verder, want die zullen met een half uurtje echt niet klaar zijn met spelen 🙁 ..

Bezocht: Juli 2016

Gallerij