Prison 15H

Prison 15H

Een echte, oude, vervallen gevangenis.. Ik hoorde er van, zag foto’s, werd half verliefd.. Gevonden :)… En toen zat ik met een probleem.. Ik wilde er heen, maar niet alleen, want Perry had daar totaal geen zin.. Had ondertussen al best wel wat verhalen gehoord over zigeuners die er in de buurt zitten en opletten wie of wat op ‘hun’ terrein komt.. Gelukkig is dat wel buiten de gevangenismuren, maar toch… Als vrouw alleen is dat nix vind ik..
Dus ik had op Facebook een ‘oproep’ neergezet of ik met iemand mee mocht rijden naar daar :).. Gelukkig kreeg ik van diverse mensen een mailtje dat ik wel met hun mee mocht rijden :D. Bij de 1e die reageerde heb ik natuurlijk gelijk JA gezegd, alleen dat duurt nog ff, maar ik heb geduld :D.
Ondertussen begon het bij Perry toch wel te kriebelen, een gevangenis stond toch al een tijdje op z’n lijstje en die wilde wel met z’n urbexmaatje Erik op pad en ja, dan ga ik natuurlijk gewoon mee.. Dus in een opwelling hadden we zaterdagavond met z’n 3en afgesproken om de vroege ochtend die zou komen te misbruiken om naar Prison 15H te rijden :D.
Hopelijk kan ik over een aantal dagen een revisit :)..

Bezocht: Juni 2013

Gallerij