Prison 15H revisit

Prison 15H

En gisteren had ik de revisit van deze locatie. Samen met Ronny, Luc, Krisje en Tuur gingen we hier heen.. Eventjes rijden, parkeren, stukje wandelen en toen stond de gevangenis voor onze neus.. Wij naar binnen.. Ik zag ondertussen al vele dingen die verandert waren, zoals de ingang zelf.
Anderhalve week geleden moesten we nog moeite doen door een gaatje en nu konden we er zo heen kruipen met tas en al.. Ook al veel grafitti, dat is dan wel weer jammer…
Maar goed, dat mocht de pret niet drukken, dus wij naar binnen en fotootjes maken.. Na een tijdje hoorden we lawaai.. Er waren mensen binnen.. Ronny en Luc waren wezen kijken en zagen wat jongelui met spuitbussen in een vleugel van het gebouw. Ok, daar gaan wij dus nog niet heen.. Wij op ons gemakje en stilletjes de andere 2 vleugels bekeken.. Ondertussen heel vaak lawaai gehoord van de jongelui, volgens mij wisten ze niet eens dat wij er waren, zoveel lawaai maakten ze..
Maar toen wilden we dus naar die ene vleugel toe.. Naja, wij zijn met 5 man met statief en hun mogen ook niet hier komen dus we gingen er zo op af.. We hoorden ze al praten e.d… En toen kwamen we het bochtje om en toen stonden er dus 1 man in securitypak + pistool, 1 man in gewone kleren en 5 grafitti-spuiters heel raar te kijken hahahaha :D.. Dat was ff een leuk zicht, maar helaas mochten wij ook niet verder..
Bij de grafitti-spuiters zijn de spuitbussen in beslag genomen en wij moesten onze kaartjes wissen. Gelukkig dat de security maar met 2 man was en spuiters en urbexers best wel groot kon ik mijn kaartje wisselen met een andere. En gelukkig konden mijn mede-urbexers thuis de foto’s weer van hun kaartje toveren :D.
En toen moesten we via de grote poort naar buiten toe en nog langs het (toch best wel hele grote zigeunerkamp) weer richting de weg lopen. Daar kwamen we halverwege nog een politie-auto tegen, die kwam ook polshoogte nemen, maar we konden gelukkig gewoon verder :D.
Dat was me het dagje wel, maar wel een heel leuk dagje.. Top en bedankt :D.

Natuurlijk ook ff een groepsfoto gemaakt van alle Annie’s :D.

En ik had nog een zombie/piraat/smurf gevonden die ik hier ook wel bij vond passen eigenlijk :D.

Bezocht: Juni 2013

Gallerij