Prison des Hirondelles

Een kleine gevangenis ergens in Frankrijk. Heb even opgezocht wat een Hirondelle is en dat is een zwaluw ??? Al kan ik nu echt niet snappen waarom ze die naam er aan gegeven hebben, want toen ik er was waren er alleen maar duiven, duiven en nog eens duiven 😛 .
Maar goed, wilde deze dus wel graag doen en wou er eerst alleen heen gaan, maar hoorde toen dat het best wel een moeilijke in/uitgang is..
En daar hou ik niet van als ik alleen ben he hahaha.. Dus ja dan eerst maar eens rondvragen hoe of wat met die ingang.. Dat was heel moeilijk, smal en klein en laag, maar toch ook hoog.. Dus ik moest iemand mee krijgen die en mij kan helpen met er door heen te komen en het belangrijkste om zichzelf er door heen te krijgen.
Ik vroeg eerst maar aan Perry of die misschien mee wilde, maar helaas, die had geen zin 🙁 .
En toen werd ik ook nog eens verkouden en grieperig, dus moest het nog opschuiven ook. Naja had ik in ieder geval de tijd om iemand zo gek te krijgen 😀 .
En jaja, ik kreeg Mark zo gek om mee te gaan 🙂 .
En zo zaten we dus op de zaterdagnacht om half 4 bij hem in z’n autootje op weg naar deze locatie.
En jaja, hij ging eerst naar binnen en toen moest ik en hij tilde me er zo in hahahha.. En dat met mijn 67 kilo hahahaha 😀 .
Paar uur rond gewandeld en toen was het weer tijd om er uit te gaan en ook dat ging goed gesmeerd 😀 . Eerst mij er door heen gedouwd, spullen er door heen en toen kwam Mark zelf er door heen en ook dat ging van een leie dakje 🙂 .
Teamwork mannnnnn 😀 .

Bezocht: December 2018

Gallerij