Blue Castle

Hier ook met Michel en Tom heen geweest. Een leuk kasteeltje ergens in een dorpje. Lijkt wel of elk dorpje wel een soort van kasteeltje heeft eigenlijk hahahaha. Maar goed. Was ff puzzelen hoe of wat.. Auto ver weg geparkeerd en aan de wandel. En ondanks dat het hartstikke mooi en warm weer was, was er gewoon geen kip buiten. We hebben zelfs geen honden gehoord..
Of een verlaten dorpje ????? Of ze hadden allemaal last van de warmte en waren de koelte gaan opzoeken…???
Wij vonden het in ieder geval totaal niet erg..  😀
Snel door gewandeld, terrein op en het gaatje zoeken. Die was gauw gevonden en binnen keken we onze ogen uit 🙂 .
Na een ruine en een leegstaande boerderij was dit toch totaal wat anders en we hebben ons er gewoon zo’n 2 uurtjes vermaakt 😀 .
Na de ene kamer kwam er weer een andere kamer.. Zo veel kamers.. Niet normaal meer.. Was volgens mij toch echt wel een grote familie die hier woonde.
De badkamers vond ik ook wel heel grappig. De baden zo laag bij de grond. Je zou dan toch wel wat moeite hebben met er uit komen lijkt mij ???
Bij sommige ruimtes heb ik geprobeerd een pano te maken. En met een paar kleine foutjes zijn ze redelijk gelukt. Bij de 1 zie je het foutje gelijk, bij de andere bijna niet 😛 .  Echt zo lopen kloten er mee dat ik sommige foutjes echt niet weg kan krijgen. Of ik moet photoshop erbij gaan halen e.d., maar daar had ik echt geen puf meer voor.

En ook eindelijk weer eens wat selfies gemaakt 😀 .

Bezocht: Juli 2018

Gallerij