Chateau Clochard

Chateau Clochard

Een oud en vervallen kasteel. De huidige eigenaar heeft al zo’n 10 jaar nix aan onderhoud gedaan aan zijn kasteel en heeft hem laten verloederen, wat op sommige plekken toch wel goed te merken is als je binnen bent. Maar de dorpelingen willen wel dat er wat aan gedaan word en er is verandering in gekomen. Ondertussen staat er een container op het terrein met zooi erin, ze zijn al bezig geweest met bomen kappen rondom het kasteel.. Binnen is het een bende op wat sommige plekken na waar je leuke foto’s van kan maken.

We hoorden dat het opgeruimd werd en ik wilde deze toch al een tijdje doen, dus nu werd het tijd om echt eens richting Frankrijk af te rijden. Eenmaal binnen toch wel goed geschrokken van de zooi die er lag, dus heb m’n best gedaan met het gene wat er normaal uit.
Ook nog een paar andere urbexers tegen gekomen. 1 Franse man die boven bezig was toen wij binnen waren en toen kwamen er ook gelijk 2 andere Fransen binnen en 1 ervan herkende mij nog van Monastery Hilarus :).  Daarna kwamen er nog 2 Belgen binnen, 2 oude bekenden, Neqo en Suspicousminds. Leuk om jullie allen weer te zien :D.

Bezocht: Augustus 2011

Gallerij

Leave a Reply