Chateau du Procureur

En eindelijk deze kunnen doen zeg.
Deze locatie staat echt al sinds dat ik urbex op mijn lijstje. In het begin stonden er nog meerdere spullen in, maar er woonde ook een beheerder op het terrein die de boel zeer goed in de gaten hield.. En was hij het niet, dan was het de rest van de buurt het wel 🙁 .
Er hoefde maar een vreemde auto, of althans een auto met ander kenteken daar te rijden of buren werden al verwittigd om op te letten.
Ook al zijn er diverse urbexers hier gepakt door de beheerder. Een hele zeldzame heeft kunnen ontsnappen aan zijn arendsogen.
Helaas waren Arno en ik jaren geleden hier ook betrapt. We wisten wel hoe of wat, dus we dachten we rijden naar het bos er achter.. Daar parkeren en dan er heen wandelen, maar helaas. We werden toen al tegemoet gekomen door een oud mannetje op een fiets en toen we bij het hek waren om het terrein op te gaan kwam de beheerder al aangelopen. De fietser had al doorgebriefd hoe of wat. Dus toen maar weer omgekeerd. Gelukkig zonder veel poespas, want had ook al gehoord en ook na ons dat er mensen betrapt waren waarbij ook de politie gewoon aan te pas kwam, dus wij hadden nog geluk.
Maar nu hadden we gehoord dat de beheerder er niet meer zou wonen of althans wat minder zou opletten..
En dat was te zien ook. De voortuin is mooi gemaaid, maar de achtertuin.. Jeetje wat een onkruidbende zeg. En wat ziet het kasteel er uit. Zo vervallen joh.. Maar we kwamen met een grote omweg op het terrein.. Zagen een ingang en snel er in..
Yeeaaaahhh.. Eindelijk ben ik hier binnen… EINDELIJK!!!!…
Snel foto’s gemaakt en toen weer naar buiten om via de grote omweg weer terug bij de auto te komen..
Daarna nog ff snel bij de voorkant een foto gaan maken, want ja vanaf de straatzijde mogen we gewoon staan.
Er liepen 2 vrouwtjes langs die keken wat we deden, maar deden of zeiden nix.
Na een paar fotootjes gemaakt te hebben weer ingestapt en weggereden en terwijl we wegrijden komt er een auto met een oud mannetje erin aanrijden en die stopt ook voor de poort.. Maar ja, toen waren wij al weg 😀 .

Bezocht: Oktober 2021

GALLERIJ