Chateau Lumiere

Chateau Lumiere

chateau lumiere02

Een heel mooi kasteel of eigenlijk een groot landhuis ergens in Frankrijk.. Stond al heeeeel lang op mijn lijstje, maar het kwam er elke keer niet van, omdat het zo ver weg is.. 5 uur rijden vanaf mijn huisje :(..
Dus ik had eens een oproepje op Facebook gegooid en toen had dus Angelique en Ron gereageerd daarop. Dus wij een afspraak gemaakt voor een paar weken later om gesamelijk in hun autootje naar Frankrijk te rijden :D. De avond ervoor was ik al op weg naar hun huis om daar een tukje te doen en dan van daaruit gingen we naar Chateau Lumiere. En die 5 uren waren best wel weer lang, maar met veel geklets en gelach en zelfs een tukje hebben we dat overleefd :D.
We kwamen aan en het was eigenlijk de bedoeling om in het donker aan te komen, maar wederom was het weer volop licht. Terwijl ik toch echt op internet gekeken had wanneer die zonopkomst zou zijn en dat zou volgens google rond 8.17 uur zijn, maar toen we daar aan kwamen om half 8 was het dus al goed licht.. De moed schoof al verder in onze schoenen.. Hoe komen we in godsnaam nu over dat pinhek heen???????? Maar er kwamen geen pinnen aan te pas :D. We konden zo het terrein op en binnen no-time stonden we binnen in de aankomsthal van Lumiere, wat een geweldig gevoel gaf na die 5 urige zit :D.

Bezocht: Februari 2014

Gallerij