Chateau Volte Face

chateauvolteface22

Ik ging samen op pad met Bas, die ken ik van Facebook en al eens eerder mee op pad geweest en ja, dat was wel gezellig en voor herhaling vatbaar.
Ik had al gezegd: We rijden snachts weg hoor..
Ja, als ik wat in m’n kop heb, dan heb ik het niet in m’n reet hahahah.. En ik was toch ook wel blij dat we snachts wegreden, maar dat hoor je zo wel..
En zo gingen we dus om een uurtje of 3 vanaf de carpool richting de 1e locatie. Een geweldig mooi kasteeltje wat echt heel apart is van binnen.
Maar we moesten er eerst nog komen en dat ging niet echt makkelijk hahahha.. We moesten namelijk weer eens luisteren naar Tommy en Eva…
Tommy is al een jaartje of 15 oud en probeert zn werk goed te doen ondanks dat Eva dr grote bek er af en toe door heen roert .
En hij moest een kortere weg zoeken van Eva..
Ok, zo gezegd zo gedaan.. En dan rij je ineens van een zeer verlichte straat ineens naar een donker bospaadje..
Ok, dat kan natuurlijk.. Maar er stond wel een slagboom 🤔 ?????
Wij er doorheen en het was ineens pikkedonker.. Links gras, rechts gras en een stukje verder bomen en bomen en bomen en nog meer heuvelige grasveldjes..
Dan ineens houd de weg op, terwijl Eva door moppert dat je gewoon rechtdoor moet rijden 😨 ..
Nog steeds donker, maar er kwam al een klein beetje licht in de duisternis.. En we kijken eens goed. En wat zien we??
We staan gewoon op een golfbaan jonguh 😂
Snel maar weer omgedraaid en weer terug naar de verlichte straat gereden hahhahaha.
Maar eindelijk kwamen we het mooie kasteeltje aan.. Auto ver weg geparkeerd en aan de wandel gegaan. Gelukkig al een klein beetje licht zodat we wel zagen waar we liepen.
Even zoeken naar een gaatje en toen stonden we binnen. Even een kleine checkup gedaan en zo kwamen we er achter dat de ene kant van het kasteel zwaar vervallen is en de andere kant zouden zo de bewoners van thuis kunnen komen.. Zo apart…..
Maar we hebben ons prima vermaakt en zo’n 2 uur later liepen we weer buiten op straat en kwam er een auto op ons af gereden, stopte voor onze neus en maakte een foto van ons………………………..????  Das spannend, terwijl je gewoon op straat loopt 😀 …… Hij had gezien dat we van het terrein van het kasteel af kwamen en begon te mopperen en weet ik veel wat nog meer..
Wij gewoon op het gemakje naar de auto gewandeld en op het gemakje weg gereden.. Gelukkig maar dus dat we heel vroeg hier aan kwamen, want kwamen we nu pas aan, dan konden we er helemaal niet eens in, want meneer bleef heen en weer rijden in de straat..

voltefacesmurf

Bezocht: Oktober 2016

Gallerij